Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Chwale się moimi nowymi felgami :mrgreen: Zakupione od koleżanki Basia_L200 , dziękuje ;-) Wstawiam fotke coby Wam trochę gula poskakała, joke :kasztan: jak znajdą się na mojej dodzi to wkleję porównanie przed i po rozmiar 8x16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wstawiam fotke coby Wam trochę gula poskakała, joke Pokaż na aucie, to skoczy jeszcze bardziej :lol: :lol: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zapowiada się kozacko :-D Czekam na foty na aucie :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus0 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Cudo... Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Czad! - Dawaj foty na aucie Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Bardzo ładne Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Bardzo ładne, ale jednak nie do końca jestem przekonany, czy będą pasowały do Rama. Wrzucaj je szybciutko na samochód, bo ciekaw jestem efektu. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 spakojna, czekam na nakrętki z ebaya http://www.ebay.com/itm/350616958060?item=350616958060&viewitem=&sspagename=ADME:L:OU:PL:3160&vxp=mtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisuk Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Sebastian O., felgi ładne ale po jednym sezonie niestety ale zejdzie farba z nich. Pomaluj sobie pozniej na czarny mat, tez sie wtedy ladnie prezentuja Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 uprzedziła mnie Basia że się nie nadają do użytku zimowego, sól i chemia je zabija. Plan jest taki że oryginalne stalówki będą zakładane na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Fela ładna, ciekawi mnie jak będzie wyglądać na Ramku. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Told Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Sebastian O., felgi ładne ale po jednym sezonie niestety ale zejdzie farba z nich. Pomaluj sobie pozniej na czarny mat, tez sie wtedy ladnie prezentuja chrisuk, mógłbyś coś więcej o tym napisać?? Co to za schodzące lakiery? Przymierzałem się do chromowanych felg a'la SRT8 (300C), mam już znalezione na ebay'u pieknie chromowane, że w oczy kłuje, ale ostudziłeś trochę mój zapał, tym bardziej, cena za ten rozmiar jest... niemała :lol: Cytuj No replacement for displacement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia_L200 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sebastian O., felgi ładne ale po jednym sezonie niestety ale zejdzie farba z nich. Pomaluj sobie pozniej na czarny mat, tez sie wtedy ladnie prezentuja chrisuk, mógłbyś coś więcej o tym napisać?? Co to za schodzące lakiery? Przymierzałem się do chromowanych felg a'la SRT8 (300C), mam już znalezione na ebay'u pieknie chromowane, że w oczy kłuje, ale ostudziłeś trochę mój zapał, tym bardziej, cena za ten rozmiar jest... niemała :lol: Ja na swoich dwóch kompletach DC-2 przejeździłam 3 sezony. Jedne na Suzuki Vitara (załączam foty) a drugie nie tak dawno na L200). Ale sumiennie zdejmowałam gdy wyjeżdżały pierwsze solarki. I nic im nie było. Mam jednak klienta, który jeździł jeden, cały rok (pomimo ostrzeżeń) i cały komplet jest do wymiany. Warstwa przezroczystego lakieru na elementach frezowanych się rozwarstwiła od mrozu, piaskarek kaleczących piachem i kamykami i wody. Skutek? Paskudna anodyzacja. Teoretycznie Dick Cepek udziela na to 5 letniej gwarancji, ale procedura reklamacji jest co najmniej upierdliwa (felgi trzeba skutecznie spacyfikować, np. przez wywiercenie w nich okazałych dziur i przesłanie zdjęć do US, po czym po ładnych dwóch czy trzech miesiącach dostaje się nowe felgi). Niemniej ja o swoje DC-2 dbałam (choć też nie jakoś przesadnie - po prostu lubiłam, gdy były czyste i ładne:-) i zarówno gdy sprzedawałam Suzukę, jak i teraz nie tak dawno, gdy znalazłam nowego pana dla kompletu z L200 - były w stanie niemal idealnym. Także bez paniki. Po prostu trzeba to mieć gdzieś z tyłu głowy, że trzeba o nie dbać. A jeśli chce się o felgach zapomnieć, to trzeba kupić jednokolorowe, raczej odradzam polerowane aluminiowe, bo widziałam śliczny komplet po roku leżenia w suchym garażu i miały obrzydliwe plamy, również anodyzacja, raczej srebrne, czarne lub inny kolor, ale w jednolitej powłoce. Cytuj Mitsubishi L200, 2009 w najuboższej wersji... wzbogaconej o F E L G I :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Trzeba przyznać że do twarzy suzuce w takich butach :-D Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie poznałem, że to Suzi ... wow, bardzo ładniusie autko się zrobiło. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia_L200 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Trzeba przyznać że do twarzy suzuce w takich butach :-D Prawda? Cytuj Mitsubishi L200, 2009 w najuboższej wersji... wzbogaconej o F E L G I :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Fajne fele Basiu a znalazłoby się coś do Rama 3500 z bliźniakiem? :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Prawda? 100% prawda :git: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 :-D Nabrał fajnego wyglądu 8-) oponki się nie duszą tak jak na standardowej feli, jest szerszy, może nawet wyższy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tłustooo!! Zajebiscie wyglada :) Tak po amerykańsku ale tak fresh ;) Gratki! Trafiony zakup! Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No ładnie! Nie spodziewałem się takiego efektu. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Bardzo ładnie Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wygląda zacnie, jak dla mnie git. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Szczerze...? Ładne ale akurat te chromowane oryginały z które miałeś też ładnie komponowały się z całością i to jedne z ładniejszych seryjnych felg dodge ;-) Przydałyby się teraz nowe czarne fendery (nakładki) na błotniki. To znacznie poprawiłoby wygląd całości ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Przydałyby się teraz nowe czarne fendery (nakładki) na błotniki. To znacznie poprawiłoby wygląd całości No i jeszce większe gumy, bo te na nowych felgach jakoś tak dzwinie optycznie zmalały :lol: Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi