Paweelloo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam. Chciałem się pochwalić że forum zostało wzbogacone w moją skromna osobę pochodzącą z woj. Małopolskiego, o imieniu Paweł :-) Jestem posiadaczem wyjątkowej i niespotykanej wersji Toyoty hilux. Przedstawiam pierwsze zdjęcie które jest efektem półrocznej ciężkiej pracy :) Myślę że pozytywnie docenicie prace:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witaj. Właśnie jestem w Myślenicach. Daleko od Ciebie? Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam :-) Ciekawy projekt :git: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweelloo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Misiek 69 - rzut kamieniem do mnie z m-ce:) Eazy - dzięki za uznanie Jak ukończę w 100% to dodam więcej zdjęć i dokładny opis :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 :witka: Bardzo fajne taczki. Widziałem już podobne na alledrogo i bardzo mi się podobały. Mam nadzieję, że ten kiper jest do pracy, a nie do Vatu? ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witaj. Super kibitka :lol: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witamy, Fajna węglarka :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Cześć, dobre wykorzystanie pick-up'a :) Pozdrawiam Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam z wybrzeża! Fajnie zrobione, też się już na czymś takim zastanawiałem, ale brak mi do tego umiejętności. Pełny szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam. Witaj - Fura przednia. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilux Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 czołem Cytuj pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrbliźniak Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Witaj :witka: masz chyba najbardziej praktyczną zabudowę pick up'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 masz chyba najbardziej praktyczną zabudowę pick up'a Zdecydowanie tak, ale pozostaje już tylko wół roboczy niestety. Osobiście kocham węglarki również za wygląd jako integralną całość. Ale pomysł sam w sobie mistrz - sąsiad zrobił taką samą zabudowę tylko na mb kaczce - kiper na wszystkie strony. A u ciebie jak to wygląda? Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, Przerabianie pikapów na wywrotki... Za 2-3 lata, jak pikapów przybędzie to może być niezły sposób na życie. Pozdro Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi