bombon666 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dzień dobry wszystkim! Jestem z Rybnika(nie daleko Katowic). Mam 19 lat i kończe powoli technikum(technik pojazdów samochodowych). Tak jak kolega przede mną jeszcze nie posiadam swojego pick up-a lecz dąze do tego. Marzenia; 7.3 cummins diesel najlepiej powerstroke taki z którym turbina schodzi z obrotów przez 5 minut od puszczenia gazu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witamy na forum, co do tego 7.3 to chyba nie cummins. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Powitać Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_CTD Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 7.3 cummins diesel najlepiej powerstroke taki z którym turbina schodzi z obrotów przez 5 minut od puszczenia gazu:D Jeżeli Cummins to 5.9 lub 6.7 o innych w fullsize'ach nie słyszałem :-> Witaj na forum Cytuj 2006 CTD HD MegaCab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam z opolskiego ;-) Mielim dość długo knajpę w Rybniku ale to już przeszłość :-) Na początek krótka dawka wiedzy. Tak jak koledzy wcześniej Ci powiedzieli nie ma 7,3 cummins. Cummins i Powerstroke to są dwa osobne silniki z różnych stajni. Cummins montowany jest w Dodgeach a Powerstroke w Fordach. Pozdrawiam i życzę pickupa :-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 :witka: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam z wybrzeża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankorpa Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Pozdro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 7.3 cummins diesel najlepiej powerstroke Witaj!!! Jeśli Cummins to nie Powerstroke, jeśli 7.3 to napewno nie Cummins. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Cześć! Pierwsze posty i od razu do pionu :-D Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombon666 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Nie no bardzo dobrze ze ustawiaja, zawsze sie czegos nauczyc mozna. Ciagle zyłem z przekonaniem ze jest 5,9 6,7 i 7,3 cummins a powerstroke to poprostu podrobiony cummins. A teraz juz wiem ze to zupełnie co innego. Czyli jednak marzy mi sie 7,3 diesel który robi duzo dymu i miły dla ucha hałas ;p abtarster co to była za knajpa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witaj kolejny przybyszu z Rybnika (jakieś niesłychane siedlisko forumowiczów) Czyli jednak marzy mi sie 7,3 diesel który robi duzo dymu i miły dla ucha hałas ??? Nie wiem, co musiałbyś zrobić z dieslem, żeby osiągnąć taki efekt... Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Rybnik, kolebka fanów amerykańskiej motoryzacji, w mojej dzielnicy w godzinach powrotu z pracy słychać często klaksony podczas zamykania samochodów. Takie klaksony o ile wiem, mają samochodu z rynku U.S. :). Zapraszam więc na południe naszego kraju. Pozdrawiam kolegę z Rybnika i witam kolejnego zajawkowicza full size'ow z rybnickiej ziemi ! Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Żory witaja :> Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam ,witam Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi