kow Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Panowie jaką nawigacje byście polecili ? bo przeważnie opisy są sprzedawców i kazda jest zajebista :) Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier
Seba78 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Do czego chcesz tą navi? Tylko na asfalty czy może też w teren, ekran dotykowy czy na guziki, ile chcesz zainwestowac? Cytuj
Bruum Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 AM ?? Armiejna Mapa :?: :kasztan: Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
kow Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Gps uniwersalny na asfalt i rzadko w teren tak 800 zł , ekran tak pow. 4cali Cytuj Ten sie śmieje ostatni , kto nie ma zębów na przedzie :) ,, lincoln mark lt + pt crusier
abtarster Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Gps uniwersalny na asfalt i rzadko w teren tak 800 zł , ekran tak pow. 4cali Polecić Ci nie bardzo mogę natomiast odradzić tak. MANTA !! nie bierz tego bo w słońcu nic na tym nie zobaczysz. Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/
japacz Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Garmin, praktycznie dowolny model. Używałem już kilku i jestem zadowolony. Mapy produkuje Naviteq, a najnowszy CNE (City Navigator Europe) zapewnia bardzo dobre pokrycie naszego kraju. Można również wykupić sobie pakiet dożywotniej aktualizacji CNE. Jeśli komuś mało lub chce nieco zaoszczędzić - istnieje legalna, darmowa i całkiem niezła mapa Polski na Garmina - UMPpc, tworzona przez sporą grupę polskich użytkowników tej nawigacji. UMPpc jest aktualizowana nawet kilka razy w miesiącu i bez problemu może być zainstalowana razem z oryginalnym CNE. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku...
Seba78 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Tez polece Garmina. Sam używam legendarne 276C zwaną telewizorem. Zainstalowana GPMapa i właśnie UMP. Ma dwa minusy, cene i brak komend głosowych, zmiane kirunku sygnalizuje pikaniami. Cytuj
drug Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja mam Navroad i jest ok. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
grzenek Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobrą alternatywą są również nawigacje w telefonach. Od lat używam Nokii, jest regularnie aktualizowana, ma dobre pokrycie terenu Polski, masz ją zawsze przy sobie i jest wyjątkowo tania (nie kosztuje nic!). Do jazdy po asfalcie sprawdza się bardzo dobrze. Cytuj
tritrans Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam Ja osobiście polecam mio jest niezawodny mam wgraną AutoMapę na Europę i jest niezawodna, zdecydowanie nie polecam czegoś takiego jak smart GPS normalnie jakiś dramat 30 km po zakupie zawiesił się był już 3 razy w naprawie i dalej nie działa. Dodatkowo na iphonie mam Navigona sprawdza się swietnie a jak byś sobie zakupił do tego uchwyt tomtoma dedykowny do iPhone to już jest full wypas. Dużo jeździłem na wspomnianym tomtom'ie i tez złego słowa nie powiem. Pozdrawiam Tritrans Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11
grzenek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 grzenek napisał/a:nie kosztuje nic! no jedynie za polaczenie z serwerem placisz podczas uzywania, ale to drobne wychodza i wg mnie jest to najlepsza i najtansza opcja navi nie musisz mieć stałego połączenia z serwerem. Ja wyłączyłem tę funkcję i chodzi idealne. Cytuj
JBednarczyk Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 http://allegro.pl/garmin-nuvi-2460lmt-2460-lmt-radary-3-lata-gw-fv-i1704265050.html Kupiłem 2 dni temu dla Mamy. W porównaniu do Garmina mój TomTom jest jak papierowa mapa. Pod każdym względem: szybkości w lokalizacji po wączeniu, znajomość małych uliczek w Wawie i okolicy, asystent pasa, inne bajery jak dożywotnia aktualizacja (TomTom jest koszmarnie drogi w dłuższym okresie), Bluetooth, nawet uchwyt ma lepszy bo aktywny. No i ściąga komunikaty o korkach. Cytuj
Misiek69 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Ja też od 4lat jeżdżę na Garminie i dotąd ani razu mnie nie zawiódł. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Rekomendowane odpowiedzi