v8city Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Obiecanki macanki a głupiemu stoi. Obawiam się, że to mi na złość. Tak samo było jak sobie audi z quattro zakupiłem. Do tego zimóweczki i czekałem w pełnej gotowości a tu na złość d..a! Śnieg był pół dnia 5cm. Tak samo w tym roku. Zanabyłem sobie RAM-ika, komplecik discoverer M+S i .... tak jak wyżej. Sorry, ale to chyba przeze mnie. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ja tam się cieszę, że u mnie nie ma śniegu. ostatnie dwa sezony odśnieżania 100 m2 dachów i parkingu dały w kość. ja tam na śnieg to w góry jadę :-D Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Pięknie... :)22 Może chociaż w styczniu coś sypnie, doczekać się nie mogę... :-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bruum, u mnie podobnie. Dwie zimy przejeździłem płaskim i śniegu od groma więc masaka z wyjazdem/podjazdem do domu na mojej wiosce. Mam pickupa - śniegu brak :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Śnieg śniegiem - ale jak pomyśle o odśnieżaniu :twisted: Choć głupio tak jakoś zima bez śniegu ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ja od łopaty mam odciski śnieżną zimą, więc u mnie może nie padać... dziękuję za takie luksusy, poza tym tansza zima jak sniegu nima. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Śnieg śniegiem - ale jak pomyśle o odśnieżaniu Trochę ruchu potrzeba a na rower jakoś aura nie zachęca. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Trochę ruchu potrzeba a na rower jakoś aura nie zachęca. Już jakieś ruszanie sobie inne wynajdę niż odśnieżanie :lol: Choć tak pare dni mogło by być po pas - tak dla dzieci 8-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Niech zacznie sypać 23 grudnia i niech sypie pod sam dach. Człowiek w Święta odpocznie od wyjazdów do rodziny, nikt nie przyjedzie całe święta w gaciach na kanapie :lol: Śnieg niech się utrzyma do 15 stycznia a potem niech się rozpuści i niech już będzie wiosna :lol: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Niech zacznie sypać 23 grudnia i niech sypie pod sam dach. Człowiek w Święta odpocznie od wyjazdów do rodziny, nikt nie przyjedzie całe święta w gaciach na kanapie :lol: Śnieg niech się utrzyma do 15 stycznia a potem niech się rozpuści i niech już będzie wiosna :lol: Święte słowa.... Sytuacja jak z marzeń:) :kasztan: Dzieciaki śnieg dostaną, a w robocie nie przeszkodzi. :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Coś nie bardzo się ten śnieg chce zebrać - patrze na termometr + 10°C :pala: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemmy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Coś nie bardzo się ten śnieg chce zebrać - patrze na termometr + 10°C :pala: To wszystko dlatego, że kupiłem odśnieżarkę :cry: Przepraszam chłopaki... Cytuj Ram4x4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 To wszystko dlatego, że kupiłem odśnieżarkę :cry: Niema wyjścia - trzeba się rozglądnąć za kosiarką ;-) Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi