JBednarczyk Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jak w temacie. Jak napiszę to może mi ulży. Parkuję pod chmurką, zawsze tak, żeby nikomu nie zawadzać, bo osiedle ciasne. Ostatnio zainwestowałem kupę szmalu w polerowanie lakieru, wyglądał jak nowy. Do dziś. Wychodzę, patrzę, na boku paki i drzwiach dwie rysy do żywej blachy. Temu co to zrobił życzę wszystkiego najgorszego. Żeby zdechł. :evil: Cytuj
BURDY Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 niestety to jest Polska :( mój ramik ma dwie rysy od kutasów co mogą sobie co najwyżej pomarzyć o takim samochodzie, do tego niedawno kolejny kutas kopnął mi w klapę paki uszkadzając lakier . Ciąglę żyję w przeświadczeniu, że kiedyś na moich oczach kolejny kutas będzie porysuje mój czy czyjś samochod - wtedy ja kutasowi zrobię rysę, ale w psychice :twisted: Cytuj
Misiek69 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jak bym dorwał, to bym zabił. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Lemmy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Współczuję! Statystycznie w Polsce co najmniej milion osób jest niezrównoważonych psychicznie. A kilka razy więcej trawiona różnymi frustracjami. I to są skutki. Cytuj Ram4x4fun
bodano Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Temu co to zrobił życzę wszystkiego najgorszego. Żeby zdechł. :evil: Przyłączam się do Twoich zyczeń. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
bigboy_kk Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 to nie zrownowazenie to ZAWISC POLAKA tego nie wyplewimy niegdy to jest przypisane do polskosci naszej ;-) to sa chwasty narodowe ktore powinno sie wyplewic Cytuj RAM 1500 `04 5,7 HEMI MAGNUM BLUE SKY :-) www.biderman.pl Nigdy nie kłóć się z głupcem, bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
drug Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 ... oby się frajerowi auta do końca życia nagminnie dupcyły :twisted: Zawiść to nasza cecha narodowa. Je...ać frajerów!!! Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
kucaro Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 ... oby się frajerowi auta do końca życia nagminnie dupcyły :twisted: przyłączam się do życzeń. Swojego czasu miałem dwie takie sytuacje na dwóch różnych autkach. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl
pit373 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Je...ać frajerów!!! mi co prawda nikt auta nie porysował, albo nie zauważyłem bo rzadko je myję :) ale naj naj wkur.... ja moto zostawiłem gdzieś w centrum, przychodzę, a tam trzech kolesi stoi obok, jeden sobie siedzi i się bawi manetką i przełącznikami :pala: siek: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK
Quarter Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Przykre :-( Myślę sobie, że w czasach dużej dawki agresji u ludzi czasami jak ktoś niechcący zawadzi inne auto na parkingu, to daje dyla nie tyle, żeby uniknąć odpowiedzialności z OC, ile boi się, że jak przyjdzie właściciel to zanim pomyśli strzeli go w ucho. A, przy całej miłości do naszych aut byłych, obecnych i przyszłych, to jednak tylko samochody....da się naprawić. Trzymam kciuki za dobrą robotę lakiernika. Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
JBednarczyk Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 To nie jest rysa parkingowa. Ktoś najpewniej użył klucza do mieszkania i wyrypał rysę w lakierze jak lodołamacz w krze. Pojadę do S-Plus na Saskiej Kępie i naprawię. Cytuj
drug Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Mam propozycję, może zrobimy sobie zlot na Twoim parkingu ku uciesze reszty społeczeństwa :kasztan: :kasztan: :kasztan: , bo moim zdaniem zrobił Ci to zazdrosny sąsiadz parkingowy, któremu wydawało się, że w ten sposób nauczy Cię jak dobierać auta do parkingu ... :-/ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
jaber Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dlatego ja uwielbiam obtłuki bo żyje się bezstresowo . Ostatnio pod marketem pchałem sobie wózek zakupami a że było z górki jak to u mnie to se go puściłem w celu abordażu z passatem moim turkusowym . Oczywiście abordaż wyszedł idealnie 1:0 dla wózka ale generalnie mam to w pompie bo szram, wgniecen , odpadajacego płatami klaru czy listewek to on ma pełno taki ma styl :). Oczywiście nie myty i nie sprzątany chyba juz 3 rok :). Ale za to bezcenne były miny ludzi co ze swoich aut robią eksponaty muzealne oni jak to zobaczyli to tk zareagowali jak by im ktoś tak w ich auto zrobił prawie że troską matczyną mnie ogarnęli że taka tragedia życiowa mi się stała i jaka to wielka strata i szkoda . Jeden gość nawet podszedł i powiedział żebym zgłosił to do marketu jako szkodę parkingową . Mozamiatało mnie dokumentnie :) Marzeniem moim jest mieć Dodga Chargera z 76 roku z ultra zdrowym silnikiem , skrzynią i tylnym mostem . A buda to będzie obtłuk na maxa , pozdzierany powgniatany ot taki bandzior któremu nie straszne będzie szuranie bokiem po bandach przy drodze czy ścianach w mieście :):):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .
JBednarczyk Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Mało pecha... Dziś mi wybili szybę i wyrwali radio. Zabrali tez ipoda. Po prostu super dzień. Oczywiście na strzeżonym osiedlu, na głównej alejce, pod lampą. I oczywiście od rana nikt do 14 nie zauważył wybitej szyby, ani fotelika leżącego obok auta. Ochrona ma patrol co godzinę. A najlepsze, że szef ochrony zrobił mi awanturę, że to moja wina, bo zaparkowałem na drodze pożarowej (jak wszyscy na osiedlu) i że na pewno już takim rozwalonym przyjechałem na osiedle i specjalnie zaaranżowałem rozsypane szkło... K...wa kosmos... A myślałem, że już nie kradną radia Cytuj
Misiek69 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Szczerze współczuję. Gdzie to było? Na jakim osiedlu? Nie pytam bez powodu. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
JBednarczyk Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Nasze Osiedle na rogu Rosoła i Belgradzkiej. Dawniej SAWIM. Cytuj
Bruum Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Jak się skur..syna podpalacza wypuszcza to co się dziwić? Mój Ramik już ładny bardzo nie jest, w okolicy podtrzymuję opinię co nieco nieprzewidywalnego, co zakup takiego auta tylko potwierdził. Ale zawsze może przyjść menda z daleka. Kamerkę z rejestratorem na noc w okno niech nagrywa, a potem wzorem starszych i mądrzejszych-oko za oko plus głowa. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
Natryskowy Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Szczerze współczuję a od siebie dodam, że mi tydzień temu również jakiś kutafon porysował w prywatnym pojeździe 3/4 boku. Przedni błotnik, drzwi kierowcy i pasażera. Do blachy... serce się kraja. Robiłem różne próby znalezienia monitoringu ale na darmo. Wyznaczyłem nagrodę 1.000zł za informacje o zjebie który to zrobił. Dodam, że to już drugi pojazd który mi tak załatwiono. Wcześniej nie porysowano mi tylko dachu... całe auto w zorro. Bez AC nie ma sensu trzymać auto pod chmurką. Tylko to i tak zajebisty kłopot i wkurw. Także nie tylko w Wawie są idioci. ps.A jeśli się już wie kto porysował nie polecam załatwiania spraw samemu, trzeba mieć zawsze alibi lub kominiarke ;-) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Lemmy Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Jeździsz nietypowym wózkiem. Nietypowy=podejrzany=nielubiany. Reakcja ochrony tylko to potwierdza. Cytuj Ram4x4fun
darus0 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Nasze Osiedle na rogu Rosoła i Belgradzkiej. Dawniej SAWIM. Szczerze współczuje... A ja mieszkam na osiedlu róg Rosoła i Płaskowickiej (wjazd od ul. Nowoursynowskiej), od Ciebie rzut małym beretem... musimy się spotkać gdzieś na Ursynowie.... Cytuj Był Dodge RAM 5,7 HEMI 07r Jeep Grand Cherokee 5,2 97r Chrysler T&C 3,8 05r 501788039
drug Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Brak słów ... :shock: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Magdoc Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 No niezły dzień :shock: :shock: Miałeś ubezpieczenie ? Każdemu się to zdarz - najgorsze to miałem jak mi zajumało 2 tylne koła z busa :shock: , do dziś nieogarniam jak to debile zrobili - :shock: Co za debile po świecie łażą - Cytuj Jeep V8 WJ
JBednarczyk Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Jak kupowałem to zbrakło kasy na AC, akurat byłem w dołku finansowym. Potem ważniejsze były opony, przegląd, ś.p.radio, potem paliwo i kolejne tankowanie i kolejne..... :kasztan: o AC zapomniałem. I tak by mi oddali za szybę i w zamian zabrali zniżkę, a za radio to bym nic nie dostał. Tak na boku to o kradzieży radia ostatnio słyszałem 15 lat temu. Stępiła mi się czujność. Nawet panela nie zdejmowałem od kilku miesięcy... Cytuj
Magdoc Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 JBednarczyk, - to powiem ci gorzej :-D Też tak miałem :-/ Dokładnie miesiąc miałem jeepa jak prawko wypunktowałem - żona jeździć zaczęła - tak wykupiłem wszystko możliwe - coś koło 2300 na rok. Pare razy tu zachaczyła, tam przytarła - mam po zniżkach ..... Ale się zwróciło coś chociaż Cytuj Jeep V8 WJ
Rekomendowane odpowiedzi