sheriff Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Proponuje, sugeruje, podpowiadam.. Niestety nie każdy ma okazję, szansę, przyjemność brać udział w takich spotkanich i poznać osobiście właścieli i ich auta to może by tak pod zdjęciami podpisać np. od lewej stoi... itp. :oops: Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Przedstawiamy się zatem. Ja docieram 04' 1500 Hemi srebrny z Depeche Mode na tylnej szybie, a przy stoliku po lewej stronie w poście o spocie w Jankach ta wielka japa z brodą to ja. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja czyli Prawy siedzę po lewej obok Druga( drugi od lewej licząc od dołu) a na zdjęciu wyżej stoję z tel.kom. :-D Co do auta to Ram 1500 2006 Larami złoty.. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 znaczy sie pierwszy z lewej? :roll: ... a jest tam inna japa z brodą? :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A ja to ten którego tam nie ma :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A ja to ten którego tam nie ma :) Ciebie nie było widać, ale było Cię słychać hehe :kasztan: TRAIN HORN TERROR Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A ja to ten którego tam nie ma :) Ciebie nie było widać, ale było Cię słychać hehe :kasztan: TRAIN HORN TERROR :):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULION Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Chciał bym być na jakimś ze zlotów :-| mimo że niedysponujemy PickUpami w rodzinie :cry: :cry: :cry: Cytuj Gdy 18 zdobędę to tundra na moim parkingu będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 w styczniu nie ma mowy, ale na luty się mogę pisać ;) Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Aleś mielonego kotleta odgrzał ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty McGregory Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Sie ma. Są tu jacyś kowboje z Warszawy? Właśnie pada śnieg. Może by jakiś zlocik zrobić? Co Wy na to? [ Dodano: 2015-03-05, 23:07 ] Siema kowboje. Minął luty, jest marzec- może jakiś zlocik w Warszawie? może chociaż spotkanie na kawie? Pozdrawiam. Monty McGregory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 zaproponuj konkret, ja jestem za Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r_pankiewicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To co z tymi zlotami? Tak się cały czas pisze, że można coś zorganizować, a jakoś nic z tego nie wychodzi. Zaproponujmy może wstępnie jakiś miesiąc, który będzie każdemu pasować, a potem dostosujemy jakąś konkretną datę spotkania, co wy na to? Ja proponuję zlot na przełomie marca/kwietnia, z naciskiem na kwiecień. Czekam na wasze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dodge'r Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Duzo osób przyjeżdża na Moto show do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volen Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 ja na zadupiu ciężkim mieszkam, bo koniec świata, ale jak nikt nic, to w 3city można się zlecieć, niby duże chłopy wszystko, a decyzji żadnych :p Cytuj pozdrowienia, Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi