Damian1987 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Witam ja tutaj nowy i mam pytanie czy dostanę gdziekolwiek lapy przód do Forda F 150 rocznik 2010 z homologacją europejską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Na 99% nie. Katalog Polcaru nie pokazuje nawet wersji EU, w sklepach z "amerykańskimi" gratami też nie ma śladu po takim fancie. Jak koniecznie chcesz asymetryczne lampy to na aliexpress pewnie będą, ale bez żadnej homologacji. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Nie będzie, bo ta generacja f150 nie miała wersji z europejską homologacja. Jak wiewioor napisał, może znajdziesz coś asymetrycznego u Chińczyków, ew przerobić oryginalne. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1987 Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) znalazłem cos takiego sprzedawca napisał w ogłoszeniu że lampy posiadają homologację jest nalepka z napisem E20 co myślicie? Edytowane 19 Lipca 2023 przez Damian1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Zdjęcie wyszło nieczytelne. Wklep numer z nalepki w wyszukiwarkę i zobaczysz co wyjdzie. Ja obstawiam, że albo lampa do całkiem innego auta, albo kogoś poniosła fantazja i popełnił taka nalepkę przy pomocy paita i drukarki. Zresztą e20 to chyba Polska o ile dobrze pamiętam. Mając numer z nalepki możesz zapytać TDT czy homologował takie lampy. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1987 Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 (edytowane) lampa wizualnie wygląda jak z tego rocznika, sprzedający ma to wystawione na OLX, allegro i jeszcze na jakiejś tam stronie niby wszystko wygląda dobrze wstawiam zdjęcie jeszcze raz Edytowane 19 Lipca 2023 przez Damian1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 A co tu wygląda dobrze? Ten niby kod kreskowy robiony chyba flamastrem przez przedszkolaka? Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Numer homologacji na lampach umieszczany jest w sposób trwały, a nie na naklejkach. Numeru z tej lampy Dr. GOOGLE nie odnajduje. Pewnie chińska "wydumka" z naklejką "legalizującą" dla spokoju głowy kupującego. Poszukaj na aliexpress to za pół ceny znajdziesz to samo Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Bo to nie numer tylko model auta i zakres roczników od tyłu - obstawiam raczej pomysł miejscowego biznesmena. Chyba nawet nie trzeba się starać, żeby dopasować do tego jakiś artykuł z kodeksu karnego. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machony_1 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Naklejki homologacyjne można sobie kupić z dowolnym numerem , ja kupowałem takie przeźroczyste wklejane od środka reflektora 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Niektórzy próbowali nawet grawerować numery na kloszach, a gdy technologia była bardziej dostępna to wypalać laserem. Ale w dzisiejszych czasach, kiedy każdy ma w kieszeni wyszukiwarkę z dostępem do szybkiego internetu, to jednak raczej bezpieczniej nie kombinować w ten sposób. Chyba lepiej skończyć, bez przeglądu, czy dowodu rejestracyjnego niż bez przeglądu, dowodu, ale w zamian za to z zarzutami za wyłudzenie poświadczenia nieprawdy (czy co tam jeszcze będą w stanie przyklepać). No ale każdy ma swój sposób na podnoszenie poziomu adrenaliny😁 Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi