AdAm Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Pewnie większość z was wie, że jestem teraz daleko od Ojczyzny, którą zawsze kochałem a ona mnie średnio. Obecnie przebywam w kraju liścia :-) Łeb mi się chcę urwać od pickupów i co jeden to lepszy, wyższy, bardziej bulgoczący, istny miód na moje skołatane serce :kasztan: Obecnie codziennie powożę taką maszynką: Dodge Ram 1500 5,7 SPORT r.2014 Zacny sprzęt i niestety nie da rady go porównać z moim hemikiem z 2006r. Skok technologiczny to mało powiedziane! Dzisiaj powoziłem z nieskrywaną przyjemnością taką oto świnią :mrgreen: Dodge Ram 3500 6,7 cummins r.2014 podwójne kółko Przeżycia niesamowite, można napisać, szkoda że tak późno :raca: Pozdrowienia Adam Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrB Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Pogratulowac. To co mnie irytowalo po kilku dniach w US, to ze w zasadzie kazdy jeden truck w okolicy byl taki sam. Glosny i wyliftowany. Zadnej oryginalnosci nie maja te amerykanckie rednecki :roll: Przygotuj sie na kanadyjska zime. 4x4 w tym Ram sport moga nie wystarczyc 8-) Cytuj 5.7L ECONOMY PACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Teraz będzie wkurzał ludzi ... :evil: Adaś, powodzenia ... ... no i od relacji nie uciekniesz. 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Przygotuj sie na kanadyjska zime. Sprawdź sobie jakie sa zimy w Vancouver, także nie ma strachu. Rzekłbym - są lajtowe w porównaniu do polskich zim. Teraz będzie wkurzał ludzi ... :evil: Spokojnie nie wszystko złoto co się świeci - "Emigracja to nie rekreacja" :kasztan: i "Ameryka to łóżko i fabryka" :kasztan: Adaś, powodzenia ... Dziękuję Piotrek. Jak się ogarnę to zadzwonię do Ciebie w jakiś dzień, także odbieraj chińskie numery :mrgreen: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 AdAm Teraz musisz zmienić nick na CanAdAm ;-) Powodzonka życzę. :raca: Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Adam powodzenia w tej Ameryce, ładne taczki :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Adam na dłużej w B.C.? Będzie baza do wysyłki taczek do naszej pięknej Polski? Ja właśnie siedzę na lotnisku w SF i czekam na lot do PL. Dwa tygodnie po Kaliforni minęło szybko i przejemnie ;) Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Misiek69, Sebastian O. Dziękuję za dobre słowo :-) pit373 prawdopodobniej na dłużej, chyba że w kochanej Polsce życie "znormalnieje" Zresztą pożyjemy zobaczymy. Na razie to nie mam czasu spokojnie zjeść :kasztan: ale nie wykluczam ogarnięcia wysyłki do polski. U mnie chwilka po 8:00 rano :kasztan: Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja właśnie siedzę na lotnisku w SF i czekam na lot do PL. Dwa tygodnie po Kaliforni minęło szybko i przejemnie ;) No ladnie...w mojej okolicy byl i nawet sie nie odezwal...wstyd!!! :pala: :mrgreen: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 hej tak patrząc na mapie to 200mil do ciebie :) za krótki pobyt na takie wypady :( ale być może w przyszłym roku ;) w planach jest yosemite i północna Kalifornia :) w skrócie byliśmy w sf, la, lv, grand canyon, death valley, ventura, sequoia park i znów sf i koniec wakacji:) poniżej link do kilku fotek z pobytu: https://www.icloud.com/photostream/pl-pl/#ABGWZuqDBAufV ps sorry adam za offtop :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Zazdroszcze obcowania z nowymi Ramami :> powodzenia za wielką wodą :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisuk Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 pit373, widze ze robiles trase podobna do mojej, tez bylem w Universal i na tamie. Gdzie nocowales w Las Vegas? Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 tak, universal to chyba największa atrakcja w LA, szkoda, że tylko jeden dzień tam byłem ;) w LV spaliśmy w stratosphere, notabene najtańszy nocleg z całej wycieczki, pewnie przyciągają do kasyn. no i moja 5-letnia córka koniecznie chciała wsiąść na karuzelę na szczycie wieży siek: btw sierra 2014 jest zajefajny :kasztan: Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 kilka nowszych złapanych w kadr 24'' w "efce" Ramik Toyka Grubas :-D Piękna "poczwara" z którą stoi normalne auto Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi