prawy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam zgodnie z obietnicą wreszcie wstawiam zdjęcia F450 2011 rok. :lol: Co o nim sądzicie ? Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 co tu dużo pisać. Wygląda konkretnie, jeździ pewnie też niczego sobie. Ale najbardziej podobają mi się te nadkola przypominają stare pickupy więc troszkę oldschool musi być. Ten schodek pomagający wejść na pakę to trochę przesada dużo ludzi w stanach się z tego śmieje ale każdy ma swoje poglądy i trzeba się dostosować pozdrawiam Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Mniam, mniam .... to jest to :)22 :)22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Prawy, czy masz zamiar takiego sobie kupić? Ten jest super. Co do schodka na klapie to ciekawi mnie czemu się niektórzy z tego śmieją, bo w Rami akurat tego schodka mi brakuje. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 kawał maszyny, co to jest ten niebieski korek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 kawał maszyny, co to jest ten niebieski korek? może coś w stylu adblue? auto konkret koza. Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A ten niebieski korek czy nie jest przypadkiem na Adblue ? Schodek, też mi go brakuje, nie zawsze mam ochotę skakać na wysoką pakę a taki schodek na pewno ułatwił by mi pracę, więc jaki jest ku temu powód aby się z tego śmiać :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Hej ! Drug niestety nie nie mam zbędnych 65,000 $.. Poprostu budzę się rano w hotelu wyglądam przez okno a tu prezentacja modeli Forda na 2011 dla lokalnych dilerów, więc się przyłączyłem :lol: ale na bankiet sie niestety nie załapałem ( połapali się że nie jestem z okolic :lol: ) Ja osobiście wolałbym MegaCaba ewentualnie takiego F350.. Pozdrawiam .. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Naprawdę jest potężny, Ranger który z stoi z tyłu wygląda przy tym potworze jak resorak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ładny :up: Do tego wypasiona wersja King Ranch z tapicerką z prawdziwej krowiej skóry :-) I naszpikowany elektroniką... :-/ Ale cóż, taka moda, a lobby ekopojebów w USA trzyma się mocno... Niebieski korek to faktycznie wlew czegoś, co u nas nazywa się potocznie AdBlue, a tam DEF (Diesel Exhaust Fluid). Dzięki temu, poza spełnieniem normy Euro ileśtam, będzie o czym pogadać na stacjach benzynowych z kierowcami ciężarówek :mrgreen: Mi osobiście, poza silnikiem (mimo zastosowania DPF i SCR - Selective Catalytic Reduction - to właśnie układ od tego AdBlue/DEF), najbardziej w modelu 2011 podoba się nowa 6-cio biegowa automatyczna skrzynia 6R140 Heavy-Duty TorqShift. Pierwszy pickup HD z możliwością sekwencyjnej zmiany biegów :git: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie wiem czemu się śmieją ale tak po prostu jest :) - pewnie z zazdrości :twisted: Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 o a ten ma nawet trainhorna pod spodem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ma ma tylko ktoś słabo myślał montując bo skupił się nad tym żeby nic nie blokowało dźwięku a zapomniał że może urwać . No i trąbki wyglądają bardziej jak jakiś zestaw z ebay ale nie z oryginalnym trainhornem choć po zdjęciach to za wiele nie można stwierdzić bo jedynie po kształcie jednej z trąbek które widać . dla wyjaśnienia ten ma A odnosząc się do pierwszej fury to dla mnie osobiście to masakra bo to już nie jest pickup z takimi założeniami jak dawniej do wożenia gnoju tylko limuzyna z paką . Za obłe to wszystko za wypięknione no i środek taki że jak właścicielowi ktoś wsiądzie w obłoconym ubraniu i butach to ten go zastrzeli zaraz po wejściu byle by nie zdążył usiąść na fotelach :):). Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ja się coraz bardziej przekonuje do modelu 2011, poczekam aż wyjdzie job3 i jak finansowo się nie pogorszy to sobie takiego przywiozę :twisted: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Hej Mudder to daj znać jeśli bedziesz sprzedawał swojego :-D To zamiast ściągać ze stanów pomyślę o Twoim !! ( oczywiście jeśli price będzię rozsądny :lol: :lol: :lol: ) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Obrazek Ten mi się bardzo podoba, jest fajnie zmotany i fajnie wygląda. A pickupy nie służą tylko do wożenia gnoju, ale także do codziennej eksploatacji. Jak potrzebujesz coś przewieźć czasami to jakie auto kupić? Nie mam nic przeciś temu, że to są komfortowe samochody. Jedyny problem to ta elektronika i komplikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Obrazek Ten mi się bardzo podoba, jest fajnie zmotany i fajnie wygląda. A pickupy nie służą tylko do wożenia gnoju, ale także do codziennej eksploatacji. Jak potrzebujesz coś przewieźć czasami to jakie auto kupić? Nie mam nic przeciś temu, że to są komfortowe samochody. Jedyny problem to ta elektronika i komplikacja. Historia pickupów była taka jak napisałem i nikt nie myślał o komforcie o to mi chodziło że z czasem przekształciły się w samochody komfortowe jak napisałeś. BTW :) . Starzejesz się i wygód i komfortów potrzeba :):):) A jak co kupić jak coś większego trzeba przewieźć to co kupuje większość której wydaje się że jest to większy rodzinny samochód czyli KOMBI :):):):) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Kiedyś samochód ciężarowy służył do przewożenia towarów... dziś również jako dość komfortowe mieszkanie i miejsce pracy... takie czasy Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja oczywiście wypowiadam tylko i wyłącznie swoje zdanie i patrząc przez pryzmat mojego widzenia to nawet bym nigdy nie pomyślał o chęci posiadania tak komfortowego pickupa też a tez dlatego że szkoda by mi było tego wnętrza które bym szybko zniszczył :). Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 BTW :) . Starzejesz się i wygód i komfortów potrzeba :):):) Nie , tak źle nie jest :) . Mój Ram odpowiada mi w zupełności. Chodziło mi tylko o to, że rozumiem ludzi którzy z cenią sobie komfort jazdy , jeśli robią np po 50tyś mil rocznie a z pewnych względów muszą jeździć pickupem. Poza tym i tak te najnowsze pickupy nie podobają misię tak jak starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi