bigRam Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witajcie. Od stycznia 2013r stałem sie szczęśliwym posiadaczem pickupa . Jest to klasyczny już Chevrolet S-10 z 90r , single cab z long bed RWD. silnik to jedynie słuszny 4.3 V6 TBI, zagazowany . Pikuś, przez ostatnie miesiące, przeszedł kilka zabiegów modelujacych czyli naprawa progów, ustawienie szpar na drzwiach i masce. Mam zamiar dołozyc mu szpere w most, obniżyć zawieszenie, dać fajne kapcie, inne hamulce i prawdopodobnie na wiosne dostanie inny silnik. Tu mam na myśli 5.7 v8 na pełnym wtrysku :) Pikuś jest 3 osobowy więc dla naszej rodzinki jest idealny. rowery na pake i można śmignąć kilka kilometrów na wesoły wypoczynek:) Mam jeszcze kilka innych amerykańskich furek ale nie ma w nich juz zadnego pickupa :/ to filmik , który nakreciłem wraz z kumplem zaraz po zakupie. sliding w zime fajna sprawa :) Cytuj Pikuś, Vandzia, bigRam, Raptus...tylko ameryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Września 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witamy na forum, Ładnie się turla w warunkach zimowych, ile było balastu na pace ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigRam Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ...koło zapasowe ;) Na lekko sliskiej nawierzchni i na rondzie trzeba uważac aby nie postawiło bokiem :D W zime bez szpery ciężko sie jeździ. Cytuj Pikuś, Vandzia, bigRam, Raptus...tylko ameryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam :-D Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witamy na forum Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witaj! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Cześć Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 siemanko!! :-D Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Cześć !!!!!!!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Powitać. Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch_gdansk Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pozdro Bigram :-) Cytuj Camaro jest, teraz czas na coś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAGONEER Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Cześć :) Cytuj Jeep Comanche 2.5 87 / Dodge Ram 6.7 07 ... SPRZEDAM - Chevy Suburban 92 7.4 V8 LPG / Chevy Silverado 1500 02 5.3 V8 LPG / GMC Suburban SLT 96 5.7 V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gudon Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Cześć Marcin czyżbyś przesiadł się z salonki na pickupa tak jak ja? Cytuj Ford F-150 351 4x4 '96 Eddie Bauer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigRam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć Marcin czyżbyś przesiadł się z salonki na pickupa tak jak ja? teraz juz jestem na stałe zalogowany wiec nie grozi mi zapomnienie konta. salonki sa całym moim zyciem a pikusia kupiłem w pakiecie z econoline . Cholernie go lubie, zreszta bardzo mi sie przydaje i raczej predko go nie sprzedam :) a ty z salonki? widze Bedzin a tam znam tylko dwóch ludzi, którym kjestes? Cytuj Pikuś, Vandzia, bigRam, Raptus...tylko ameryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi