parafek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 :witka: Witam wszystkich użytkowników i użytkowniczki pickupów. Jestem w tej chwili zainteresowany zakupem pickupa typu Dodge RAM 2500HD z Cumminsem 5,9 na pokładzie. Mam nadzieję że Wasza wiedza pomoże mi dokonać wyboru odpowiedniego żelastwa. pozdro parafek Cytuj 4x4 only :D VW T5 4Motion Mitsu Outlander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam :-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witaj parafek. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Siema!!! Doskonały wybór! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dodge RAM 2500HD z Cumminsem 5,9 o to to to :-) Powitać! Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witamy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witamy! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witaj 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Powitać! Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donald Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 WITAJ. co ja bym dal by cofnac czas i kupic 5.9 2007 rok > SUPER ;-) Cytuj donald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi