Skocz do zawartości

Pamiętacie filmik z RAMem, drogą leśną i snowboardzistami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie filmik z RAMem, drogą leśną i snowboardzistami bez kasków. Wczoraj w nocy powtórzyliśmy akcję ale w wersji miejskiej. szkoda, że za późno doszło do mnie, że przy takich zabawach trzeba trochę więcej myśleć i przewidywać. . . a koledze klubowicze mówili, by uważać

Nic poważnego się nie stało, teraz tylko można się z tego śmiać...i pisać jedną ręką - relację zdam jutro.

Zdjęcie z podjazdu dla karetek :pala:

trusiek-nocka.jpg

trusiek2.jpg

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab

Opublikowano

Tak to się skończyło - nikt nie odniósł poważnych uszkodzeń. Coś z barkiem na chwilę koledze. Miłego oglądania : )!

You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly.

Opublikowano

w 100% zgadzam się - skrajna głupota :/ :pala: tak to musiało się skończyć - dzięki bogu/losowi za tak delikatną nauczkę...

Opublikowano

Mój syn grał swego czasu bardzo mocno w hokeja. 3 lata mieszkał w Czechach, gdzie trenował i grał w ich drużynie. Kiedyś jak przyjechałem do niego, wydało się że gra bez suspensora... Wkurzyłem się, bo marzy mi się zostać kiedyś dziadkiem. Jak go opieprzyłem odpowiedział mi: Father - NO PAIN NO FUN :-) .

http://shirehorsepoland.com/

Karawaningowe Bractwo Podróżnicze

www.karawanier.pl

Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03

Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02

LESLIE RS3L - Już straszy!!!

Opublikowano

Misiek69, Dokładnie NO PAIN NO FUN

v8city, Ja nie krytykuje bo jak ktoś ma pecha to i w dup.e palec złamie. A życie jest po to żeby robić to co sprawia radość...

DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4

Opublikowano

No pain No fun - ja wolę tę wersję - jak się bawić, to bez gaci :lol:

a snowboard za ramem - popieram.

dwa lata temu w Poznaniu gruba zakręconych podłączyła snowboard i sanki za tramwajem :-D

Był Ram 2500 '97 Magnum

Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK

Opublikowano
No pain No fun - ja wolę tę wersję - jak się bawić, to bez gaci :lol:

a snowboard za ramem - popieram.

dwa lata temu w Poznaniu gruba zakręconych podłączyła snowboard i sanki za tramwajem :-D

;-)

PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY

MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE!