v8city Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Pamiętacie filmik z RAMem, drogą leśną i snowboardzistami bez kasków. Wczoraj w nocy powtórzyliśmy akcję ale w wersji miejskiej. szkoda, że za późno doszło do mnie, że przy takich zabawach trzeba trochę więcej myśleć i przewidywać. . . a koledze klubowicze mówili, by uważać Nic poważnego się nie stało, teraz tylko można się z tego śmiać...i pisać jedną ręką - relację zdam jutro. Zdjęcie z podjazdu dla karetek :pala: Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Szczęście, że nic poważniejszego Wam się nie stało. :pala: Snowboard w warunkach miejskich za samochodem pozostawię bez komentarza ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tak to się skończyło - nikt nie odniósł poważnych uszkodzeń. Coś z barkiem na chwilę koledze. Miłego oglądania : )! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Deską po ulicach gdzie pełno krawężników, znaków, drzewek i bez kasku... Fajnie się tam bawicie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dobrze, że się skończyło na siniakach ;-) Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 w 100% zgadzam się - skrajna głupota :/ :pala: tak to musiało się skończyć - dzięki bogu/losowi za tak delikatną nauczkę... Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 eee tam, fantazja, nie głupota. Nie ma ryzyka nie ma zabawy, Misiek cos o tym wie. :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mój syn grał swego czasu bardzo mocno w hokeja. 3 lata mieszkał w Czechach, gdzie trenował i grał w ich drużynie. Kiedyś jak przyjechałem do niego, wydało się że gra bez suspensora... Wkurzyłem się, bo marzy mi się zostać kiedyś dziadkiem. Jak go opieprzyłem odpowiedział mi: Father - NO PAIN NO FUN :-) . Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Misiek69, Dokładnie NO PAIN NO FUN v8city, Ja nie krytykuje bo jak ktoś ma pecha to i w dup.e palec złamie. A życie jest po to żeby robić to co sprawia radość... Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 No pain No fun - ja wolę tę wersję - jak się bawić, to bez gaci :lol: a snowboard za ramem - popieram. dwa lata temu w Poznaniu gruba zakręconych podłączyła snowboard i sanki za tramwajem :-D Cytuj Był Ram 2500 '97 Magnum Była TUNDRA [glow=red]5.7[/glow] LTD DC 4X4 BIG BAD & BLACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 No pain No fun - ja wolę tę wersję - jak się bawić, to bez gaci :lol: a snowboard za ramem - popieram. dwa lata temu w Poznaniu gruba zakręconych podłączyła snowboard i sanki za tramwajem :-D ;-) Cytuj PATRZ W LUSTERKA . SPRAWDŹ DWA RAZY MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi