Administrator Mecenas Opublikowano 8 Maja 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Wydarzenie dodanie już do kalendarza 😉 Ktoś się wybiera?? 🙂 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Czekałem na taką imprezę, ale 760km w jedną stronę to za dużo dla mnie - paliwo i opłata za autostrady to ponad 2x więcej niż koszt samej imprezy. Szkoda... Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] ( https://mubi.pl/id-5EGVDL 150zł taniej ubezpieczenie przy zakupie z MUBI.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 @wiewioor.fm możemy razem pojechac 😉 Mnie po drodze mialbys spod Hrubieszowa 😉 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi