drug Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jaaa pierdziu.... pikny jest... :)22 Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jaaa pierdziu.... pikny jest... :)22 O jej, zwykły 3500 z chromrurkami i nakładkami na błotniki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ja mam 1500 i każdy 3500 robi na mnie wrażenie :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Fajny Lopez z piękną wypiętą pupą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jeden z TVNu, drugi to mój z moją nową klapą :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jeden z TVNu, drugi to mój z moją nową klapą :-D Klapa bardzo trendy EKOLOGICZNA :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Już odebrałem swoją od lakiernika, ale postanowiłem uwiecznić tę prowizorkę... :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wczoraj w Puławach nieco po godzinie 20 z naprzeciwka spotkałem grafitowego RAMika III gen. z jakimś motórem na pace na rej. WK czy tam WX, ktoś z naszych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Widziany dzisiaj - śliczny srebrny 3500 DRW :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Widziany dzisiaj - śliczny srebrny 3500 DRW :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Obrazek Narcyz :mrgreen: :-P Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Bardzo ładna II gen. kręciła się w okolicach Włodawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 http://www.dailymotion.pl/video/x4xh38_dodge-ram-it-boss-4x4-pick-up_auto Fajna kompilacja zdjęć . Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Baba nie baba? http://img101.imageshack.us/img101/2252/a721d4b83cec44e0325c65d.jpg Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 To ja też coś dodam od Siebie ;-) Zawody jeździeckie w stylu western Roleski 4 Spins Stare Żukowice koło Tarnowa. Ram z naczepą niemieckiego zawodnika Aleksa Tuzakova, Ram ze zderzakiem Road Armor i dłubniętym zawiasem jednego ze słowackich zawodników. Felgi takie jak u Mario ale z tymi szosowymi oponkami strasznie kiepsko wyglądał... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisien Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Wisien nie doczytał tematu. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Hej ... ja ostatnio w Bielsku Białej spotkałem naprawdę ładną wersję ... Rozmawiałem z właścicielem ( młody ,energiczny chłopak :-) to do zdjęcia nr.1) na pytanie czy jest na naszym forum stwierdził że niestety nie ma czsu.. :-( no cóż..pewnie pojawi się jak coś mu się posypie lub będzie chciał coś ulepszyć ) Ale naprawdę robił wrażenie !! Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Śliczna maszyna... Gość z Radomia? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Wersja Night Runner i cała Dodzia w czerni, piękna wersja, bodajże nasz forumowy kolega v8city jest w posiadaniu takiej właśnie wersji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 nawet felgi miał w czarnym kolorze.. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Skoro temat kadrowy, to ja się złapałem w kadr - mój ulubiony zestaw: Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI 2006 BLACKHAWK Przesiadka z JEEPa. jeep.org.pl Hagglunds BV206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi