PAT4x4 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Chciałbym się przywitać jako nowy na forum pickupa mam bo przerobiłem Patrola K160 na pickupa :-) Ale planuje kupić fabrycznego pikcupa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 pokaż foty :-D Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witamy kolegę!! Jakiego chcesz pickupa zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 11 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nissana Pata widziałem nie raz w akcji, nawet kiedyś na kinetyku wisiał u mnie ;-) Pozdrawiam i witamy Sebastian od srebnego Monsterka Wrangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAT4x4 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mój dzidek jest tutaj http://www.pat4x4.pl/gal_show.php?katalog=pat_auta Co do zakupu to ciężko się zastanawiam ale napewno coś starszego :=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Co do zakupu to ciężko się zastanawiam ale napewno coś starszego :=) Ku uciesze Bullteriera... hehe, Witam serdecznie... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
circos Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 PAT4x4, witam i pozdrawiam z Łodzi :) Cytuj :arrow: FORD F150 XLT 4,6V8 :arrow:JEEP GRAND CHEROKEE Limited 5,2V8 CIRCOS PHOTOGRAPHY http://hidentity.org/hid/PL820756_skin1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Cześć Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam :-D Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam! Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 cześć, niezłe foty 4x4 to zaje fajna sprawa. powodzenia w kolejnych rajdach 4x4 Cytuj "NIC NIE TRZEBA ROBIĆ DLA ZASADY" DODGE RAM 3500 6l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAT4x4 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nissana Pata widziałem nie raz w akcji, nawet kiedyś na kinetyku wisiał u mnie ;-) Pozdrawiam i witamy Sebastian od srebnego Monsterka Wrangler RURA ?? coś dawno się nie widzieliśmy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 RURA dostała nowe serduszko V8, już bije ale brakuje czasu na dokończenie całego projektu. Moze teraz się coś ruszy i za 2 miesiące bedzie skończona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAT4x4 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Rób bo w kwietniu robie Poddębice wiosenne :-) to może wystartujesz :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ladnie przerobiony Patrolek. ! gratulacje i witam serdecznie ! p.s. nie tylko patrole przerabiaja na Pickupy :D http://www.nextconceptcars.com/wp-content/bmw-m5-ute-2.jpg Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAT4x4 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ladnie przerobiony Patrolek. ! gratulacje i witam serdecznie !p.s. nie tylko patrole przerabiaja na Pickupy :D http://www.nextconceptcars.com/wp-content/bmw-m5-ute-2.jpg Zgadza się osobiście jeszcze jednego dla klientki zrobiłem http://pat4x4.pl/warsztat4x4/galeria.php ostatnie zdjęcia na lawecie przed zawiezieniem klientce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi