maasser Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Panowie, gdzie jest zlacze diagnostyczne w moim ramie? Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 po stronie kierowcy pod deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 thx seba, jutro podepne kompa i cos postaram sie zrobic z tym kodem P 0138, po staniu 2,5 tygodnia u mechanika (wymienilem wszystkie tuleje i sworznie na przodzie ) pali mi sie i samo odlaczenie klem na noc nie pomaga jak wczesniej Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 po staniu 2,5 tygodnia u mechanika (wymienilem wszystkie tuleje i sworznie na przodzie ) pali mi sie i samo odlaczenie klem na noc nie pomaga jak wczesniej Jak ja zostawiłem swoją niunię na 0,5 dnia w warsztacie to "wewgiął się był" zderzak. A wracając do tematu, masz coś magicznego co gada z Ram-em? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 a kupilem sobie cos takiego http://allegro.pl/kabel-diagnostyczny-elm-327-dodge-neon-ram-stealth-i2903106378.html to chyba obecnie najpopolarniejsze zlacze do samochodow, czy da sie podpiac, odczytac i skasowac bledy ? to wyjdzie w praniu :-) Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 "Nasi klienci są zawsze zadowoleni" :lol: No to jest nadzieja. Programy jakieś dołączają? Trzymam kciuki, jak Tobie pójdzie to i ja zainwestuję. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuch3 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Mam to "cudo". Generalnie trzeba działa, tylko trzeba darmowy dobry program znaleźć. Cytuj Dodge Durango 2002 4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maasser Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nie dolaczaja zadnych programow, ale jest przeciez chomik ;-) Cytuj tworzywa Sztuczne www.aluplex.com.pl Dodge Ram 1500 5,7 Hemi 4x4 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi