kucaro Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Szukalem i nie znalazlem. Kopiuje z innego miejsca (niektórzy będą wiedzieć skąd to przeniosłe). Pozostawiam do oceny Adminów czy temat będzie przydatny. Czasami gdzieś wszyscy się przemieszczamy - dalej lub bliżej. Może warto by się z kimś spotkać z Polski lub zrobić drobny uczynek i coś komuś przewieźć lub coś w tym rodzaju... Jak macie jakieś plany na wyjazdy lub przemieszczacie się bardziej lub mniej systematycznie to dajcie znać skąd - dokąd i przybliżony termin przejazdu. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 i od razu wrzuce pierwszego posta: nie pomyka ktos moze 2-3Lipca z Wawy na Koszalin ? Musze dostać sie do Bobolina albo gdzies w okolice. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dobry pomysł, mam wrażenie, że Prawy będzie miał tu najwięcej postów :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczureczek Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja przez wakacje będę dość często przemieszczał się na trasie Toruń - Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Hej Chłopaki Ja regularnie co dwa tygodnie latam z Warszawy do Żywca ( przez Piotrków Trybunalski,Częstochowę,Katowice ,Bielsko Biała) na weekend a raz na miesiąc Warszawa - Polkowice ( przez Stryków,Poznań,Leszno Głogów) Jak by co to zapraszam :-)) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 We wtorek 12.10.2010r jadę z Wawy do Białogardu i wracam tego samego dnia. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam Potrzebuje transport na 3 koni na przyszły weekend (12 Luty) na trasie Zalesie Górne=>Łomianki=>Perzanowo (06-232 Perzanowo, Makowski, Mazowieckie, Polska) oraz transport powrotny na około 22go lutego. Trasa jak ponizej : http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Zalesie+G%C3%B3rne&daddr=06-232+Perzanowo,+Polska&hl=pl&geocode=FRjgGQMds_5AASkpfkwycC8ZRzH7a0JZNO-wyQ%3BFfzjJgMd23pEASkFGAxjyGEeRzEfAKZuw_5nOA&mra=ls&sll=52.880734,21.265411&sspn=0.40194,1.234589&ie=UTF8&z=8 Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 WitamPotrzebuje transport na 3 koni na przyszły weekend (12 Luty) na trasie Zalesie Górne=>Łomianki=>Perzanowo (06-232 Perzanowo, Makowski, Mazowieckie, Polska) oraz transport powrotny na około 22go lutego. Z trzema na raz będzie problem. Mało kto u nas posiada przyczepę na trzy konie, głównie z racji wagi. Pozostają jedynie koniowozy i to te ciut większe. Gdybyś miał tylko dwa to może mógłbym coś pomóc. Zwłaszcza, że zestaw stoi dość blisko, bo niedaleko Prażmowa ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Trzeciego konia na pickupa :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Trzeciego konia na pickupa :-P Hehehe :mrgreen: Byłoby fajnie ale "ciągnikiem" jest Patrol, którego przecież znasz. Przyczepę z resztą też ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dajcie przyczepę to ja ją pociągnę, tylko speedlinera trzeba by położyć zamiast wanny, bo mogły by się biednemu konikowi nogi rozjechać. :-/ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 chwilowo temat utknał w 'martwym punkcie' bo na tydzien przed wyjazdem sie okazało ze nasz koń ma 'luzy na lewej tylnej póloście i problemy z przeniesieniem mocy', więc zwróciliśmy go do serwisu, bo jeszcze był na okresie gwarancyjnym :-) Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 9 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Pewno brykal przed wyjazdem , podbił się na twardym i dostał ochwat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 zrobilismy mu fotke tylnej lewej nogi i sie okazalo ze coś tam nie działa tak jak trzeba. jakis odprysk czy zwyrodnienie. (eeee, sam to sie nie znam) ale wczoraj moje dziewczymy juz znalazły sobie innego. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Pewno nie był zakuty, i se kopytko uszkodzil, Wbrew pozorom koń to delikatne stworzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 może i tak, szkoda konika bo kawał konia z niego był, mimo ze tylko 2WD, ale i tak kawał bydlaka, a rwał do przodu jak dzik. Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ...kawał konia z niego był, mimo ze tylko 2WD... Jakie 2WD?!? Koń to najlepsze permanentne 4x4 jakie znam, nawet Subaru się może schować :-) Mogę się z kimś spróbować w terenie dla porównania :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 2WD - kastrat :-) Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 10 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 od razu kastrat, wałaszek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie leci może ktoś dzisiaj przypadkiem przez Ostróde ? Boeckmanke (przyczepke) mam do odebrania, może ktoś by ? [ Dodano: 2011-06-21, 08:21 ] już nieaktualne, wczoraj przyciągnałem przyczepke do domu. teraz tylko trzeba ją bedzie troche ogarnąc (elektryka, najazd...itd) w piatek wybieram sie do Ruszkowa, pod Gostynin. W sumie zapakowany po sam dach kurnika i przyczepy, ale jakis drobiazg czy cos mogę zabrać jak się zmieści. [ Dodano: 2011-08-03, 10:23 ] Panie/Panowie, mam sprawe: Mam do odebrania na Szyszkowej 31 (wypozyczalnia przyczep http://www.przyczepy.com.pl/) kratke rozdzielającą stanowiska (na wysokości głowy konia) do mojej 'Bukmanki'. i jest mi 'zapyliście' nieporęcznie podjechac i odebrac. http://www.budowlany.przyczepy-online.pl/?p=p_1&sName=kontakt Do zapłaty 180PLN - jakby ktos z moich okolic mnie poratował i odebrał - byłbym niezmiernie wdzięczny. Oczywiscie kase zwracam + dodatek w postaci 0.5 białej żubrówki :-) Misiek69,Drug - nie kręcicie sie może w tamtych okolicach ? Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ale kotlet, sorry nie zauważyłem tego postu. :-/ Trzeba było pisać PW, może bym pomógł. [ Dodano: 2012-05-10, 21:36 ] Potrzebny transport kompresora 200l z Sosnowca do Warszawy/Tarczyna. Czy ktoś z Was nie będzie czasem jechał takiej trasy i nie zabrał by mi tego kompresora? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucaro Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 19 Maja ruszam na Nowy Targ swoim Diablo, mogę coś zawieżć lub przywieźć, cała paka Doblo cargo pusta (na chwilę obecną). Trasa Piaseczno-Radom-Kraków-Nowy Targ i powrót. Wyjazd rano 7.30 powrót na 21 . [ Dodano: 2013-01-01, 13:46 ] Potrzebuje znależć transport dla motorka z UK - macie jakies pomysły aby tanio wyszło go sciagnać do Polski ? [ Dodano: 2013-01-01, 13:49 ] a dokladnie z Gloucester Cytuj ----------------------------------------- pozdrawiam www.eventino.net www.fit-arena.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Hej nie leci ktoś może z Warszawy w kierunku Katowic ,Krakowa w najbliższym czasie ? chciałbym od kolegi JBednarczyka poduchę na pakę odebrać . Waga aktualnie około 30 kg może będzie trochę mniej .. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tylko wodę wylejcie.... :-P Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 pewnie będę leciał jak będzie więcej śniegu w górach :D Ale to gdzieś pewnie z tydzień, dwa przed Świętami. Jak Ci pasuje i odbiorę już Śnieżynkę to nie ma problemu Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi