toolmetal Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Panowie wyrzucamy nasze "rogacze" i montujemy nowe logo z pasami: http://moto.onet.pl/1613569,1,nowe-logo-dodge,artykul.html?node=2 I po co to komu ???? :pala: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 No comment... :-> Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Dziś w radio słyszałem że Fiat ma taki pomysł, żeby wycofywać pomału koncern CHryslera z rynku europejskiego i zastępować je ..... Lancią. Lancia RAM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Don't stress :mrgreen: Dobra wiadomość jest taka, że muflon zostaje jako logo marki Ram Truck Division. Gorsza, że w przyszłości do nowych Ramów i Dakot mają dołączyć specjalnie przygotowane na rynek amerykański modele Fiata i Iveco. Tylko patrzeć zatem, jak będzie Ram Ducato... :mrgreen: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 A ja już od dawna noszę się z pomysłem, że jak przemaluję w końcu swojego RAMa i będę go upiększał to ma nasce pojawi się klasyczne logo: Tylko patrzeć zatem, jak będzie Ram Ducato... Fiat Viper brzmi dumnie :mrgreen: BTW. Tool, nareszcie fajna fotka w avatarze. 3500 najfajniej wygląda z tyłu :up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 BTW. Tool, nareszcie fajna fotka w avatarze. 3500 najfajniej wygląda z tyłu :up: :)22 :)22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Fiat Viper brzmi dumnie :mrgreen: Niestety (albo na szczęście), Viper przechodzi do historii... :-( Tool, nareszcie fajna fotka w avatarze. 3500 najfajniej wygląda z tyłu :up: Hihihi, Jennifer Lopez też najfajniej wygląda z tyłu :mrgreen: Oczywiście, jak ktoś lubi... :mrgreen: Sorki ale takie było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem nowy avatar Toola... :kasztan: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Hihihi, Jennifer Lopez też najfajniej wygląda z tyłu Oczywiście, jak ktoś lubi... Sorki ale takie było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem nowy avatar Toola... Skojarzenie jak najbardziej słuszne... :-D :-D :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Hihihi, Jennifer Lopez też najfajniej wygląda z tyłu Oczywiście, jak ktoś lubi... Sorki ale takie było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem nowy avatar Toola... Skojarzenie jak najbardziej słuszne... :-D :-D :-D Faktycznie ma mocno opięte nadkola :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A ja już od dawna noszę się z pomysłem, że jak przemaluję w końcu swojego RAMa i będę go upiększał to ma nasce pojawi się klasyczne logo:Obrazek Tylko patrzeć zatem, jak będzie Ram Ducato... Fiat Viper brzmi dumnie :mrgreen: BTW. Tool, nareszcie fajna fotka w avatarze. 3500 najfajniej wygląda z tyłu :up: O ja pierdziele! To stare logo jak dla mnie źle się kojarzy. ;-) Najlepiej jak zostaną przy tym co było do niedawna. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 O ja pierdziele! To stare logo jak dla mnie źle się kojarzy. ;-) . I właśnie dla tego pojawi się na mojej masce :twisted: . Jest kontrowersyjne , przyciąga uwagę . Ja antysemitą nie jestem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 chłopaki będziecie jeździć fiatami, już wam zazdroszczę :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Zaraz się powtórzę. "Ford goowno wort, a Fiat to jego brat" :-P :kasztan: hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ale RAM nie jest Fiata :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ale RAM nie jest Fiata :-P Niestety jest. Co prawda na razie tylko w 20% ale docelowo ma być 35, a w przyszłości - who knows... :-| Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ale RAM nie jest Fiata :-P Niestety jest. Co prawda na razie tylko w 20% ale docelowo ma być 35, a w przyszłości - who knows... :-| Ojej :-x to mnie dobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ale RAM nie jest Fiata :-P Niestety jest. Co prawda na razie tylko w 20% ale docelowo ma być 35, a w przyszłości - who knows... :-| Ojej :-x to mnie dobiłeś. Panowie trochę więcej optymizmu! A skąd wy jesteście tacy pewni, że to wstrętne makaroniarskie badziewie będzie tak dobrze stać? Fiuty to gówniane auta do entej, a gówniane bo robione tanio dla tzw kapeluszników. Kiedyś dawno to miało jeszcze w komunistycznej Polsce jakieś znaczenie, ale teraz? Taki fiut to jak chińskie klapki. Kiedyś przynajmniej na słowo Mirafiori faceci podnosili swoje oblicze... Nie wierzę, że to długo pociągnie w kondycji chęci do kupowania takich legend jak Dodge. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 No ale jak by nie patrzeć to Fiat już nie raz zdobywał prestiżowe nagrody w stylu samochód roku itp. Na pewno jako marka dla mas się sprawdza i ma dzięki tej filozofi taki kapitał. Idealnie wpasowywuje się w nową erę powszechnej tandetyzacji. Niestety amerykańska motoryzacja zmuszona jest gonić europejską i moim zdaniem bardziej dostała po doopie ze względy na wzrost cen paliw. O ile przed 2000 rokiem amerykanie robili doskonałe samochody o tyle obecnie z paroma wyjątkami robią straszną tandetę, pomimo że podnieśli jakoś wnętrz. Na szczęście jako tako trzymają się pickupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Na szczęście jako tako trzymają się pickupy Na szczęście Ramy im starsze tym piękniejsze, a w tych zero fiata... :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 No to pewnie Pininfarina ma już go na desce kreślarskiej :mrgreen: Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi