duke Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam Temat kierowany jest raczej do właścicieli tych większych niż europejskie pick'upów a mianowicie do amerykańskich. Zapraszam wszystkich ich wielbicieli na doroczny zlot American Eagles Car Club do ośrodka ANPOL w Starym Oleśnie. Więcej info na www.amcar.com.pl Pozdrawiam duke Cytuj American Eagles Car Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Temat był już poruszany, ale również zachęcam do wzięcia udziału w tej impezie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 witam a tak poza tym to kto od nas by reflektował do Olesna?? bo ja z miłą chęcią i wyciągnę kilku chłopaków z moich okolic Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ja tez sei wybieram w koncu mi spasuje z terminem :) tylko mam dylemat czym przyjechac heheh czy camaro czy ramem :> a moze wezme to i to heheh :P Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ja tam biorę przyczepę kemping i melanz zaczynam od piątku :-D Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ja tez sei wybieram w koncu mi spasuje z terminem :) tylko mam dylemat czym przyjechac heheh czy camaro czy ramem :> a moze wezme to i to heheh :P jedź dodgem a camaro na lawetę i problem z głowy Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Hehe, dokładnie tak ja mudder mówi(pisze), ewentualnie jak nie wyjdzie z tym pomysłem to oczywiście bierz RAMika :-) Oczywiście ja też jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ja nawet wpisałem się na listę... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam Ja mam zamiar zjawic sie na 100% i jak zycie nie zweryfikuje pomysłu to będę tylko w sobote niestety o 19 musze być we Wrocławiu, ale na 100 % sie zjawie Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 chyba jednak ramem przyjade bo bede walic prosto z frankfurtu :) moze by tak sier juz spiknac na miejscu na olesnie to zostawie numer tel 603769159 Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 nom dobry pomysł to ja też zostawię nr 785 191 505 Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 W strefie klubowej macie dwa fajne tematy do tego celu, a mianowicie Telefony do pickupowców i tu dostaniecie pomagasa za nr. telefonu, a drugi to Mapa i zachęcam do wklejania się do mapy. Tutaj za nr. tel. nie ma pomagasa, a i jak ktoś będzie was szukał to napewno nie tutaj. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 drug masz racje, zapomnialem ze byl wlasnie temat gdzie kazdy kto chcial to podawal swoj numer tel :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja też jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Bo to jest OLESNO koło Opola . Nie mam pojęcia czemu co jakiś czas ktoś tak dziwnie odmienia nazwę miejscowości . Przy okazji Plakat Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 kilka zdięć.... na reszte podam jakiegoś linka (w najbliższym czasie) Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 bylem i poznalem pare osob z forum :) i bylo milo :) choc bylem mocno skacowany po piatkowej imprezie bylem calkiem kontaktowy :> heheh co do zlotu o ktorym rozmawialismy jestem jak najbardziej za tylko trzeba podac termin spotkania najlepije z 2 miesiecznym wyprzedzeniem :) pozdro dla all Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam Wszystkich Zlot wypalił nie do końca organizacja była na najwyższym poziomie natomiast ludzie jak najbardziej OK poznałem kilka fajnych osób które dziwnym trafem byli juz 3 razy na zlocie w Olesnie jedżą pickupami a nie należa do naszej społaczności nie omieszkałem ich zaprosic, miejmy nadzieje że skorzystają . Jak sie troszke powyrabiam i zgłabie jak to zrobic to wrzuce kilka fotek. Pozdrawiam Tritrans Krzysiek Ps . Musimy pomysleć o jakichś koszulkach klubowych bo tak licho wypadamy przy innych klubach . Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 No a ja nie dojechałem bo Bodano nie mógł :cry: . Mieliśmy jeszcze plan przyjechać z Drugiem dziś z rana, ale sie nie dogadaliśmy :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 No a ja nie dojechałem bo Bodano nie mógł :cry: . Mieliśmy jeszcze plan przyjechać z Drugiem dziś z rana, ale sie nie dogadaliśmy :-/ W sumie wyszło do dooopy... :-? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 W niedziele nie było po co przyjerzdzac tak ze zaoszczedziliscie pare zł Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 ... i tak żałuję... :-x Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 wrzucajcie te pare fotek ktore robiliscie :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksmoke Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 włala http://www.sendspace.com/file/ngplx8 Cytuj 00' Chevrolet Silverado 5.3 V8 4x4 LT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 blacksmoke, oglądałeś tego brązowego długiego V10 co przyjechał, i czy gadałeś może z właścicielem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi