Roblukas76 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 czy ktoś może wie jak zresetować ustawienie MyKey w fordzie f-250. Oczywiście jak sprowadziłem auto był tylko jeden klucz. Nie klucza głównego. Zgodnie z instrukcją trzeba mieć "klucz matkę". Ale może jest jakiś trik jak zrobić taki reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 https://www.facebook.com/groups/1418276501791823 Tutaj czasem ogłasza się jakiś gość, który rozwiązuje takie problemy. F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roblukas76 Opublikowano 7 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Niestety ale ta strona chyba jest niedostępna. Coś się pojawia ale nie ma żadnego kontaktu. A może przy okazji wiesz jak dorobić klucz do auta? Przypuszczam, że takimi rzeczami też się zajmują ci sami magicy, którzy ewentualnie potrafią zresetować ustawienia kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 U mnie strona działa bez logowania na facebooku. Co do klucza to pojęcia nie mam, skojarzyłem tylko, że jakiś gość dość regularnie ogłasza się ze swoimi usługami, jeździ nawet po kraju. Tematu nie zgłębiałem, bo nie miałem potrzeby. F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roblukas76 Opublikowano 20 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Teraz się wyjaśniło. Znalazłem kogoś kto dorabia kluczyki w pełnym zakresie. Jak się dorobi nowy kluczyk to ma on rangę administracyjnego i przy jego pomocy można zresetować ten, który ma wbite ustawienia my_key. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 20 Września 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi