bober666 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Witam ,czeka mnie wymiana uszczelki pod głowicą. Mechanik chce wyjąć cały silnik na stojak. Czy jest potrzeba żeby go wyciągać ?Na amerykańskich filmikach robią to bez wyjmowania silnika. Pozdrawiam. Cytuj
Kuba M. Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Godzinę temu, bober666 napisał: Mechanik chce wyjąć cały silnik na stojak Po co??? Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
bober666 Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Że silnik jest wysoko no i żeby zrobić to porządnie. Cytuj
wiewioor.fm Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 nie trzeba, ale dla wygody sam bym tak zrobił wiem jak było ciężko zdjąć czy położyć głowice w jeepach z V8, a RAM ma cholernie głęboko schowany silnik i w dodatku cofnięty, to uzasadnia wyjęcie silnika Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH],Dodge Charger SXT [ERB], Dodge Charger GT [ERB] - w drodze, Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Skoda Favorit [136]
bober666 Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Dzięki za odpowiedź.Ma ktoś jakieś inne spostrzeżenia ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi