circos Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Cześć, może jakiś zlot na marzec dla Łódź i okolice? Ktoś byłby chętny? Cytuj :arrow: FORD F150 XLT 4,6V8 :arrow:JEEP GRAND CHEROKEE Limited 5,2V8 CIRCOS PHOTOGRAPHY http://hidentity.org/hid/PL820756_skin1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 a czemu Łódź, a nie Malbork albo Olsztyn albo Kraków Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 obojętnie gdzie jestem chętny Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja na razie jestem technicznie wyłączony, ale jak będzie coś się działo to pojadę z Drugiem, czy Bodano, czy kimkolwiek innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
circos Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja właśnie nie za bardzo jestem pewien swojego auta jeszcze, co prawda mam umówioną wizytę w USAuto Łódź na koniec tego miesiące. Kraków dla mnie również może być, napisałem żeby zebrać jak najwięcej osób chętnych z danego regionu nie mówię tutaj o wielkim spotkaniu ale bardziej chodziło mi o "regionalne". Byle ludzie byli - jeżeli będą w Krk, to jadę :) Cytuj :arrow: FORD F150 XLT 4,6V8 :arrow:JEEP GRAND CHEROKEE Limited 5,2V8 CIRCOS PHOTOGRAPHY http://hidentity.org/hid/PL820756_skin1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Chętny... :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Jesli uda mi się odebrać w końcu auto od lakiernika, to spotkałbym się z Wami z przyjemnością. Może jakaś konkretniejsza data :-) . Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja mam propozycję by nie robić spotu w mieście tylko w plenerze i najlepiej z noclegiem. Zatem proponuję jakąś sobote/niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 chętny na okolice łodzi i inne miejsca w kierunku południowym... i jak bullterier też lubię plener Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jetem za! Tu znów się powtórzę: Jeżeli będę miał czym :-( Pozdrawiam Artur Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jetem za! Tu znów się powtórzę: Jeżeli będę miał czym :-( Pozdrawiam Artur Jestem z Tarczyna... zabierzesz się ze mną ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jetem za! Tu znów się powtórzę: Jeżeli będę miał czym :-( Pozdrawiam Artur Jestem z Tarczyna... zabierzesz się ze mną ;-) Drug.... wiem, że jesteś z Tarczyna i bardzo dziękuję za zaproszenie, ale ostrzegam, że ja jadę z moją żonką i córeczką, więc nie wiem czy będziesz pisac się na taki transport :lol: . Pozdrawiam Artur Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Drug.... wiem, że jesteś z Tarczyna i bardzo dziękuję za zaproszenie, ale ostrzegam, że ja jadę z moją żonką i córeczką, więc nie wiem czy będziesz pisac się na taki transport . Dlaczego nie, tylko, że nie wiem jeszcze czy moja żona i córka będą się pisać na taki wypad, bo jeśli tak to się nie pomieścimy, bo Bullterier jest już u mnie na pokładzie. Skoro ty bierzesz swoją rodzinkę to ja będe namawiał swoje dziewczyny do wypadu, dzieciaki by miały rozrywkę, a i piknik byłby bardzo rodzinnie integracyjny. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Słuchaj!! Ja mogę bryknąć swoim M-B W-124, nie będzie problemu z transportem. Lub dla powiększenia gabarytów, podjadę GINAF-em 6x6 40t DMC :-). Możemy zapakować tam trzy Ramy i zostanie jeszcze troszkę miejsca na bagaż :-D . Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 podjadę GINAF-em 6x6 40t DMC . Możemy zapakować tam trzy Ramy i zostanie jeszcze troszkę miejsca na bagaż . Ta opcja bardziej mi odpowiada :luz: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jakaś przybliżona data? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Właśnie.... Ustalmy mniej-więcej gdzie i kiedy (początkowo była mowa o Łodzi, potem plener) wtedy każdy będzie mógł tak ustawić sobie swoje plany, żeby się pojawić. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIESLAW DODGE Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Panowie ... więc na jakiej propozycji staneliście ? :shock: Cytuj posiadam DODGE RAM 1500 SLT 5.7HEMI 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 jeżeli tylko czas mi pozwoli też się piszę Cytuj Dodge Ram 1500 5,7 HEMI Laramie Longhorn 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi