Moo Moo Ram Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich użytkowników forum, Mam na imię Wojtek czyli Voytek. :-) Na stałe mieszkam w stanie New Jersey, w USA. Mam Dodga Rama 1500 Quad Cab, 5.7L Hemi, 4x4 dlatego stwierdziłem, że warto zarejestrować się na tej stronie. Pick upa traktuję jako auto użytkowe służące do jazdy na codzień, przewożenia niewielkich ładunków i od czasu do czasu pociągnięcia lawety z załadowanym Jeepem. Niektórzy mnie znaja z forum Jeep.Org.Pl gdzie mam nicka Moo Moo Jeep, więc tutaj zarejestrowałem się jako Moo Moo Ram. To tyle tytułem krótkiego wstępu. Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2010, Voytek Cytuj Voytek Na asfalt - 2005 Ram 1500, Quad Cab, Hemi 5.7L, 4x4, Nitto Terra Grappler W teren - 1996 Cherokee, 2-drz, 4.0L, Manual, NP231, Lift RE 5,5", 33"Nitto Mud Grappler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Cześć :-) Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witamy serdecznie i zapraszamy do wpisania sie na mape Pickupklub. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witamy na forum :-) Fajnie, że pojawił się ktoś z ojczyzny pickupów :up: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 4 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam mojego ulubionego "dostawce" :-D Vojtek kupił i wysłał mojego Ramika 8-) Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moo Moo Ram Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam mojego ulubionego "dostawce" :-D Vojtek kupił i wysłał mojego Ramika 8-) Polecam sie na przyszłość. :-) Cytuj Voytek Na asfalt - 2005 Ram 1500, Quad Cab, Hemi 5.7L, 4x4, Nitto Terra Grappler W teren - 1996 Cherokee, 2-drz, 4.0L, Manual, NP231, Lift RE 5,5", 33"Nitto Mud Grappler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moo Moo Ram Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witamy serdecznie i zapraszamy do wpisania sie na mape Pickupklub. Właśnie przed chwilą się wpisałem. Cytuj Voytek Na asfalt - 2005 Ram 1500, Quad Cab, Hemi 5.7L, 4x4, Nitto Terra Grappler W teren - 1996 Cherokee, 2-drz, 4.0L, Manual, NP231, Lift RE 5,5", 33"Nitto Mud Grappler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam mojego ulubionego "dostawce" Vojtek kupił i wysłał mojego Ramika Moo moo, czyli jesli chce auto to walic do Ciebie? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Cześć Wojtek. Na jeeporgu mam ksywke Viper, ale na wszystkich innych forach jestem bullterrier. Witam mojego ulubionego "dostawce" :-D Vojtek kupił i wysłał mojego Ramika 8-) Polecam sie na przyszłość. :-) Potwierdzam. Wojtek ma bardzo dobrą i długą renomę :up: . Dobrze mieć u nas na forum takiego kogoś. Zaprawszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam serdecznie Moo Moo Rama lub Moo Moo Jepa . Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moo Moo Ram Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam mojego ulubionego "dostawce" Vojtek kupił i wysłał mojego Ramika Moo moo, czyli jesli chce auto to walic do Ciebie? Jak najbardziej. Wysłałem Ci PW. Cytuj Voytek Na asfalt - 2005 Ram 1500, Quad Cab, Hemi 5.7L, 4x4, Nitto Terra Grappler W teren - 1996 Cherokee, 2-drz, 4.0L, Manual, NP231, Lift RE 5,5", 33"Nitto Mud Grappler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi