prawy Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Hej Kupiłem ostatnio Coopery Discovery ale zamiast nich dostałem kurierem Hercules AVALANCHE X-TREME 275/65/20 Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi oponami ? Wyglądają dobrze ,od tygodnia mam je założone u siebie i zachowują się bardzo dobrze w śniegu i na lodzie, na plus też to że są wyższe i auto trochę podniosło się do góry :lol: Jedyne co mnie martwi to fakt że nigdzie nic nie słyszałem o tych oponach i tej firmie. Sprzedawca zapewnia że będzie wszystko ok i mam 2 lata gwarancji ale wiecie.. :roll: Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 http://www.opony.com/opona/hercules-avalanche-x-treme http://www.herculestire.com/ Nalewki to na 100% nie są, więc jeśli jesteś zadowolony to już pół sukcesu. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 zamiast nich dostałem kurierem Przyjemne z pożytecznym-zakupy z totolotkiem. Gdzie to takie dodatkowe atrakcje? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 zamiast nich dostałem kurierem Przyjemne z pożytecznym-zakupy z totolotkiem. Gdzie to takie dodatkowe atrakcje? Zgaduj-zgadula, w której ręce złota kula? :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Opony kupiłem od firmy KRISPOL z Sulejowa. Maja spory wybór opon do naszych taczek w dobrych cenach. Moje kosztowały niecałe 650 zł brutto/szt. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Maja spory wybór opon do naszych taczek w dobrych cenach. I jeszcze ten dreszczyk emocji, co też Mikołaj przyniesie :mrgreen: Ale jak mawiają górale no risk no fun, zajżę tam, muszę kupić komplecik. Do odważnych świat należy w końcu, nieprawdaż? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 prawy, Mój bydlak przyszedł z usa na Herkulesach. Trochę na nich pojeździłem i nic złego nie mogę powiedzieć oprócz tego że się skończyły :mrgreen: ale tak zwyczajnie z zużycia. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 O i to chciałem usłyszeć :lol: Powiem Wam że po założeniu tych nowych opon wczoraj pierwszy raz udało mi się wjechać w śniegu na górę pod sam dom :-D A mam około 70 metrów ostrego podjazdu . Miałem takiego banana na twarzy że kilka razy jeździłem tam i z powrotem. :lol: Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Marca 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 To są typowe zimówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Tak Sebastian . Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi