prawy Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Hej Kupiłem ostatnio Coopery Discovery ale zamiast nich dostałem kurierem Hercules AVALANCHE X-TREME 275/65/20 Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi oponami ? Wyglądają dobrze ,od tygodnia mam je założone u siebie i zachowują się bardzo dobrze w śniegu i na lodzie, na plus też to że są wyższe i auto trochę podniosło się do góry :lol: Jedyne co mnie martwi to fakt że nigdzie nic nie słyszałem o tych oponach i tej firmie. Sprzedawca zapewnia że będzie wszystko ok i mam 2 lata gwarancji ale wiecie.. :roll: Cytuj www.tmtwentylacja.pl
drug Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 http://www.opony.com/opona/hercules-avalanche-x-treme http://www.herculestire.com/ Nalewki to na 100% nie są, więc jeśli jesteś zadowolony to już pół sukcesu. ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Bruum Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 zamiast nich dostałem kurierem Przyjemne z pożytecznym-zakupy z totolotkiem. Gdzie to takie dodatkowe atrakcje? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
drug Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 zamiast nich dostałem kurierem Przyjemne z pożytecznym-zakupy z totolotkiem. Gdzie to takie dodatkowe atrakcje? Zgaduj-zgadula, w której ręce złota kula? :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
prawy Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Opony kupiłem od firmy KRISPOL z Sulejowa. Maja spory wybór opon do naszych taczek w dobrych cenach. Moje kosztowały niecałe 650 zł brutto/szt. Cytuj www.tmtwentylacja.pl
Bruum Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Maja spory wybór opon do naszych taczek w dobrych cenach. I jeszcze ten dreszczyk emocji, co też Mikołaj przyniesie :mrgreen: Ale jak mawiają górale no risk no fun, zajżę tam, muszę kupić komplecik. Do odważnych świat należy w końcu, nieprawdaż? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
AdAm Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 prawy, Mój bydlak przyszedł z usa na Herkulesach. Trochę na nich pojeździłem i nic złego nie mogę powiedzieć oprócz tego że się skończyły :mrgreen: ale tak zwyczajnie z zużycia. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4
prawy Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 O i to chciałem usłyszeć :lol: Powiem Wam że po założeniu tych nowych opon wczoraj pierwszy raz udało mi się wjechać w śniegu na górę pod sam dom :-D A mam około 70 metrów ostrego podjazdu . Miałem takiego banana na twarzy że kilka razy jeździłem tam i z powrotem. :lol: Cytuj www.tmtwentylacja.pl
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Marca 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 To są typowe zimówki ? Cytuj
prawy Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Tak Sebastian . Cytuj www.tmtwentylacja.pl
Rekomendowane odpowiedzi