milek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam Panowie, zastanawiam się nad zmianą F-150 na F-350 i mam pare nurtujących mnie myśli. 1. Jak się sprawuje silnik z lat 2004-2007, jakie w ogóle silniki tam ładowali 2. Prawko na C potrzebne? 3. Czym się różnią wersje? 4. NA co zwrócić uwagę przy oględzinach 5. Jakies w ogóle uwagi na temat tego modelu? Pozdrowienia!!! Cytuj F-150 2004R 5.4 Triton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 1.5.4 L Triton V8 6.8 L Triton V10 7.3 L Powerstroke Diesel V8 6.0 L Powerstroke Diesel V8 do f350 będziesz potrzebował kat c. Gdyż masa własna jest 3500. ogolnie bardzo skomplikowany zakup na polskie realia, gdyz w praktyce potrzebujesz i prawka na ciężarowe + z ładunkiem będzie ci obowiązywać tachograf gdyż zapewne ponad 4tony będzie dmc. Cytuj 2005 Ford F150 5.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jeżeli na użytek prywatny niezarobkowy to tacho nie trzeba viatol potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 jeśli będzie zarejestrowany do 3,5 t DMC to prawko B :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 I ładowność 35 kg... :mrgreen: :lol: Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Do wożenia powietrza na pace wystarczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi