zyga Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 do posiadaczy lamp obrysowych na dachu możecie zmierzyć jaki jest rozstaw lampek wertuje po necie i widzę, że są różne szkoły :) a.) wszystkie 5 jest rozstawionych równo b.) 3 w środku bliżej siebie 2 skrajne rozsunięte na boki c.) 3 w środku blisko siebie 2 skrajne wysunięte na boki i w stronę maski pytanko drugie z czego mogą pasować oprawki do takich lampek: 5 moparowskich oprawek i 3m przewodu przekracza koszt 5 lampek :) Quote tdi engines are for senior citizens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Sebastian O. Posted June 26, 2013 Administrators Report Share Posted June 26, 2013 kiedys był załącznik ale wyparował, wklejam ponownie to z mojego oryginalne lampki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junge Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Gdzie mogę kupić takie lampki obrysówki - lub widziałem takie daszki na ebay w usa - orientuje się ktoś kto to w Polsce rozprowadza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba M. Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Na allegro cały czas ktoś wystawia. Chyba nawet Moparowe. Quote F150 302 V8 4x4 - sprzedany :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
junge Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 ok, sprawdzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junge Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 znalazłem, chyba jednak nie będą pasowały do dakoty - co myślicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natryskowy Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Skup się na razie na stanie technicznym a później "swiecidelka" ;) Quote www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
junge Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Skup się na razie na stanie technicznym a później "swiecidelka" ;) hmm, tak mówisz... będę malował chyba dach i chciałem to od razu ogarnąć, i tak samochód stoi bo się mechanik-uje powoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga Posted November 19, 2014 Author Report Share Posted November 19, 2014 znam gościa do je kupił i nie montował może chce sprzedać jak znajdę do niego numer to wyślę CI na PW może coś taniej sobie urwiesz ja też je kupiłem i generalnie to one są do wszystkiego montowalne bo mają bardzo mały promień i można je gdzieś dopasować Quote tdi engines are for senior citizens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts