zyga Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 do posiadaczy lamp obrysowych na dachu możecie zmierzyć jaki jest rozstaw lampek wertuje po necie i widzę, że są różne szkoły :) a.) wszystkie 5 jest rozstawionych równo b.) 3 w środku bliżej siebie 2 skrajne rozsunięte na boki c.) 3 w środku blisko siebie 2 skrajne wysunięte na boki i w stronę maski pytanko drugie z czego mogą pasować oprawki do takich lampek: 5 moparowskich oprawek i 3m przewodu przekracza koszt 5 lampek :) Cytuj tdi engines are for senior citizens
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 kiedys był załącznik ale wyparował, wklejam ponownie to z mojego oryginalne lampki Cytuj
junge Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Gdzie mogę kupić takie lampki obrysówki - lub widziałem takie daszki na ebay w usa - orientuje się ktoś kto to w Polsce rozprowadza? Cytuj
Kuba M. Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Na allegro cały czas ktoś wystawia. Chyba nawet Moparowe. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
junge Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 znalazłem, chyba jednak nie będą pasowały do dakoty - co myślicie? Cytuj
Natryskowy Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Skup się na razie na stanie technicznym a później "swiecidelka" ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
junge Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Skup się na razie na stanie technicznym a później "swiecidelka" ;) hmm, tak mówisz... będę malował chyba dach i chciałem to od razu ogarnąć, i tak samochód stoi bo się mechanik-uje powoli. Cytuj
zyga Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 znam gościa do je kupił i nie montował może chce sprzedać jak znajdę do niego numer to wyślę CI na PW może coś taniej sobie urwiesz ja też je kupiłem i generalnie to one są do wszystkiego montowalne bo mają bardzo mały promień i można je gdzieś dopasować Cytuj tdi engines are for senior citizens
Rekomendowane odpowiedzi