Rafal-Papa Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam Jestem nowy i jeszcze ( na razie ) nie posiadam pickup'a ale bardzo poważnie przymierzam sie do jego zakupu. Nie wiem jeszcze do końca co wybrać mam tylko kilka typów: 1. Dodge RAM 5,7 HEMI 2. Toyota Tacoma 4,0L V6 Na pojazd taki moge wydać do 50k. Ma ktoś może jakieś jeszcze dodatkowe sugestie co do innych modeli?? I jak z dostępnością części i serwisu do takich pojazdów?? PZDR Rafał Cytuj
Eazy Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam :witka: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Rafal-Papa Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam Jeszcze coś mi się przypomniało. Lepiej kupić w Polsce czy lepiej ściągnąć?? I czy ktoś zna może jakąś godną polecenia firmę która jest w stanie przeprowadzić taką akcję najlepiej z mazowsza, podlasia lub lubelszczyzny ?? Pozdrawiam Rafał Cytuj
dejwitt Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nie wiem czy zrozumiales delikatna sugestie Eazy-ego z przywitaniem? Jak nie to idz poczytaj regulamin...ja tez napisze Witaj kolego Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Rafal-Papa Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dzieki za info i przepraszam Cytuj
bodano Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam Jeszcze coś mi się przypomniało. Lepiej kupić w Polsce czy lepiej ściągnąć?? I czy ktoś zna może jakąś godną polecenia firmę która jest w stanie przeprowadzić taką akcję najlepiej z mazowsza, podlasia lub lubelszczyzny ?? Pozdrawiam Rafał Użyj opcji szukaj temat już był, na jedno pytanie jedna odpowiedz dotycząca założonego tematu bo inaczej z forum pieprznik się zrobi :evil: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
drug Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witamy serdecznie :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
Quarter Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witaj :raca: Bierz Toykę - jest duża szansa, że po jakimś czasie stwierdzisz, że jedyną szansą na szybki dostęp do części jest otworzenie własnego sklepu moto, więc inni właściciele Toyek będą Ci wdzięczni :lol: :lol: :lol: A serio - jeśli chcesz stosunkowo dobry dostęp do części to RAM. A tak naprawdę kup to co Ci serce wskazuje - jak chcesz rozsądnie to a) nie kupuj pickupa b) jak już pickup, to popularny europejski. Powodzenia! Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
drug Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A serio - jeśli chcesz stosunkowo dobry dostęp do części to RAM. A tak naprawdę kup to co Ci serce wskazuje - jak chcesz rozsądnie to a) nie kupuj pickupa b) jak już pickup, to popularny europejski. No to Cię zachęcił ... ;-) Ja mam Rama i na brak części nie narzekam. 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
chrisuk Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja mam Sierre i tez nie narzekam na dostep do czesci :lol: :lol: Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift
Quarter Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 No to Cię zachęcił ... ;-) Nie ma to jak reklama :lol: :lol: :lol: Mam nadzieję, że Kolega nie obrazi się i........ kupi RAMa :raca: Nikt chyba nie kupił full size'a bo go potrzebował - 99,9% sytuacji, kiedy full size jest potrzebny załatwiają europejskie samochody. Nie załatwiają tylko tych 0,01% - dobrego samopoczucia i nieziemskiej frajdy z posiadania i jazdy amerykańcem. A o jakości życia często decyduje właśnie to 0,01%.... :-) Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
chrisuk Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Quarter, bardzo dobrze to ujoles Cytuj Był: XJ 96' 4.0 HO, NP 242, BFG AT, Mangels, 3" Był: WJ Laredo 04' 4.0 2" Jest: Jeep GrandCherokee ZG 97 4.0 Jest: GMC Sierra 04' 5.3 V8 Vortec 300KM Flowmaster 6" lift
Rafal-Papa Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Quarter Przekonałeś mnie teraz już wiem że chcę RAMA ;) Dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj
Lemmy Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Lepiej kupić w Polsce czy lepiej ściągnąć??I czy ktoś zna może jakąś godną polecenia firmę która jest w stanie przeprowadzić taką akcję najlepiej z mazowsza, podlasia lub lubelszczyzny ?? Tak na moje oko 60-80 proc. ramów z PL miało jakieś przygody już w USA skąd ściągnięto je za część normalnej ceny. Co do firm - mnie wózek ściągała firma Mustang z Rybnika. W Rybniku nigdy nie byłem, bo wszystko odbyło się emailowo-przelewowo, a wóz przywieźli mi pod dom na lawecie (mazowieckie). Ostatnio gadałem z właścicielem nówki, który zachwalał firmę Nikar z Sulejówka - mówił, że sprowadzali mu wózek (Rama nie Nissana)... z Niemiec. Pozdro Cytuj Ram4x4fun
Quarter Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Quarter Przekonałeś mnie teraz już wiem że chcę RAMA ;) Ufff, i chwała Najwyższemu, mogę wysłać fakturkę do Chryslera za sierpień :lol: A skoro już wszyscy jesteście tacy mili to liczę na poparcie - zamierzam startować do Sejmu z RAMienia PUPy czyli PICK-UP PARTY. Potrzebne mi tylko szybko 100,000 podpisów Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
Eazy Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 *podpuisuje się* To jeszcze 99000 :lol: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Eazy Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 *podpuisuje się* To jeszcze 99000 :lol: masz moc 1000 glosow??? ;-) Nie, ale nie miałem jeszcze mocy po kawie jak to pisałem :lol: 99999 :lol: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Quarter Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 To daj znać jaką kawę pijesz - potrzebuję właśnie "mocy 1000 głosów" :lol: :lol: :lol: Cytuj były trzy Jeepy (WG, XJ, YJ) - będzie RAM! "A pick-up truck is about individuality and this is why everybody in US has a truck" (BBC) ;););) www.MODERNPET.pl - Gwiazdy światowych rankingów karm dla psów i kotów
Eazy Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 To daj znać jaką kawę pijesz - potrzebuję właśnie "mocy 1000 głosów" :lol: :lol: :lol: Jak to jaką? Czarną :mrgreen: Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl .
Rekomendowane odpowiedzi