grzenek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Pozdrawiam wszystkich miłośników pickupów i proszę o przyjęcie do grona ;-) Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Forda Rangera. Służy mi przede wszystkim do pracy, ale również do moich początkujących zapędów do jazdy terenowej. Do zobaczenia na trasie! Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frompoland Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 cześć Grzegorz! też jestem nowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugta Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Olkusz WITA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam z ziemi mazowieckiej!!! ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Kolejny Ford :-D Powitać! Drug, zachęcaj nowych forumowiczów do wypełniania ankiety kto czym jeździ. Z przyjemnością będę obserwować rosnący słupek po stronie Forda... :-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Kolejny Ford :-D Powitać! Drug, zachęcaj nowych forumowiczów do wypełniania ankiety kto czym jeździ. Z przyjemnością będę obserwować rosnący słupek po stronie Forda... :-) Japacz, a gdzie ja znajdę tę ankietę? Chętnie ją wypełnię i zerknę jakimi samochodami jeździmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Kolejny Ford :-D Powitać! Drug, zachęcaj nowych forumowiczów do wypełniania ankiety kto czym jeździ. Z przyjemnością będę obserwować rosnący słupek po stronie Forda... :-) Japacz, a gdzie ja znajdę tę ankietę? Chętnie ją wypełnię i zerknę jakimi samochodami jeździmy. Pozdrawiam http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=513 Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abtarster Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam z Łopolskiego ;-) Cytuj Kiedyś '05 Dodge RAM 1500 Hemi, Laramie. Obecnie...Krajsler Grand Wojadżer :D http://kamar-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi