Stebel Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jako ze ostatnio brak mi na wszystko czasu to gdy wczoraj zadzwonil kumpel spytac czy mam chwile zeby dzis rano wyskoczysc w teren nie zastanawialem sie ani chwili. Do tego jechalismy doslownie "za rog" Najpierw bylo pare stromych podjazdow: Glen: Ja na szczycie: Jake: Seth na jednej z przeszkod: Glen w tym samym miejscu: Moja kolej: Potem pojechalimy w miejsce gdzie zwykle testujemy zawieszenia: Glen i jego Toyota: Moj Jeep: Drugi Glen w XJcie: Glenowi podczas zabawy poluzowala sie jedna ze srob w zawieszeniu...trzeba bylo naprawic: Po chwili ruszylimy dalej...tym razem na skaly: Jake prowadzil grupe Ja bylem tuz za nim: Ja i kumpel ogrzewamy sie wewnatrz jeepa: Seth na skalach: Glen: Drugi Glen: Ostatnia przeszkode zaatakowal tylko Jake i ja. Pierwszy jechal Jake: Nastepnie byla moja kolej: I przeszkoda pokonana: Na koniec pojechalismy potaplac sie w blocie: To tyle na dzis :raca: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlongV8 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No to macie wypas.Pozazdroscić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Wyciągarki wam zardzewieją w przeciwieństwie do polskiego "super profesjonalnego" offroadu pożal się Panie B. Nie nudzi wam się tak jeździć? U nas są większe emocje podczas stania w błocie podobno. Ja nie wiem dokładnie jak to jest, bo wolę jeździć, ale podobno stanie jest lepsze. :-P Zaraz posypie się lawina krytyki w moim kierunku, ale co ja na to poradzę, że wolę jechać niż stać... 8-) Suuuper relaaacja!!!! Dzięki za taki wkład w to forum, aż miło popatrzeć. :)22 Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 17 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 autka LUX teren LUX foty jak zawsze LUX :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wyciągarki wam zardzewieją w przeciwieństwie do polskiego "super profesjonalnego" offroadu pożal się Panie B. Nie nudzi wam się tak jeździć? U nas są większe emocje podczas stania w błocie podobno. Ja nie wiem dokładnie jak to jest, bo wolę jeździć, ale podobno stanie jest lepsze. :-P Zaraz posypie się lawina krytyki w moim kierunku, ale co ja na to poradzę, że wolę jechać niż stać... 8-) Suuuper relaaacja!!!! Dzięki za taki wkład w to forum, aż miło popatrzeć. :)22 A to Piotrze zmienia się z czasem. Ja też na początku tylko przeprawa i pieczątki, teraz jak mam jechać się babrać w błocie to nie wychodze z domu. Ale za to szybko i dużo - proszę bardzo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi