LincolnNavigatormini Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam wszystkich. Natknąłem się na to forum przypadkiem ale chyba zostanę tu na dłużej. Otóż od ponad pół roku jestem posiadaczem Lincolna navigatora z 2006 roku w pięknym stanie blacharskim stad padła decyzja na ten model jednak nie jest to sztabka złota, bo potrzebuje kilku napraw jeszcze . Mam nadzieję że Pomożecie. Wiem,wiem ,nie jest to pickup ale mam nadzieje ze mnie stąd nie wygonicie,ponadto buduję obecnie dużego pickupa na bazie ziła 130 gdzie wykorzystuje ramę z range rovera,czyli w sumie mam pickupa tylko w budowie 🙂 Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez LincolnNavigatormini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 W zasadzie to F150-ka w innym opakowaniu, więc obleci😁 LincolnNavigatormini 1 Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Czesc :) LincolnNavigatormini 1 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi