JanekA Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Dzień dobry wszystkim. Mam takie oto pytanie: zastanawiam się nad sprowadzeniem ze stanów F150, z tym że nie wiem na jakie roczniki/typy silników zwracać uwagę. Auto ma służyć do pracy, nie zależy mi na osiągach szybkości itp a raczej na niezawodności, długowieczności i ekonomii, mam tylko niewielką 1osiową przyczepkę, czasami wożę rusztowania, sprzęt budowlany itp jestem konserwatorem zabytków, zdażają się większe/dłuższe obiekty. Będę chciał oczywiście założyć instalację lpg. Zależy mi na dużej pace ale chcę mieć też normalny rząd siedzeń z tyłu. Generalnie mój styl jazdy to niemiecki emeryt ;) nie potrzebuję też 4x4. Proszę o poradę za czym się oglądać, czego unikać oraz ew. jak zabrać się do planowania zakupu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi