Sprintel Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam, jestem juz troche zarejestrowany ale nie wchodzilem, zagladalem za to na dodge klub ktore powoli chyba umiera wiec czas przeniesc sie na stale tutaj :P Pozdrowka Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Stary, Dodge Klub umiera dzięki nam...hehe Witamy... :-D To oczywiście żart, ale u nas jest specyficzna atmosfera i to się udziela... ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v8city Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witaj serdecznie ! Mam wielka nadzieje kiedys sie spotkac z twoja Dodzia na jakims spocie ! Tak sie zaczela moja historia z Pickupami. PIerwszy pickup - 1998 Dodge Dakota... LEzka w oku sie kreci za kazdym razem kiedy Dakoty widzie. Witamy serdecznie ! p.s. umiesc sie na mapie pikapowcow. znajdziesz w strefie klubowej. pozdrawiam ! Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprintel Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 chce i tak ram'a dakota juz jakos za mala :) w sumie to moja druga :) Ta czarna to 5,2 rocznik 98 juz jej nie mam :( a ta czerwona 4,7 aktualnie :) Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 różowa jest fajna :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprintel Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 czerbrona :D tylko aparat kiepskawy byl heheh Cytuj Dodge Dakota 2001 4,7 V8 Samurai 1.9D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 3 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ja widze wściekły czerwony byk, mudder podkręć sobie monitor :mrgreen: Witamy na forum :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi