AdAm Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Może ma ktoś doświadczenie odnośnie wysyłania paczek z akcesoriami do RAMA z Kanady? Mam tam kogoś, ale ciężki temat jeśli chodzi o wysyłkę bo chyba nie za bardzo wiedzą gdzie z tą paczką iść, żeby było pewnie i nie tak drogo. Z tego co mi powiedziano to zwykła poczta czy coś w tym stylu to straszne koszty. Nie do końca jestem przekonany czy to prawda. Okolica to Vancouver BC oraz ciut na wschód. Wszystkie porady mile widziane Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Poszukaj kogoś kto ściąga auta do Polski. Niech włoży Twoje graty do środka i przyjadą w kontenerze. Zapłacisz pare złoty za grzeczność, usługę, pewnie mniej niż przesyłka USA-PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Poszukaj kogoś kto ściąga auta do Polski. Niech włoży Twoje graty do środka i przyjadą w kontenerze. Zapłacisz pare złoty za grzeczność, usługę, pewnie mniej niż przesyłka USA-PL. Seba daj Adamowi namiar na tego gościa co Ci przysyłał graty. Mówiłeś mi, że jest ok. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Tyle że ten co wysyła auta do Polski robi to z drugiego końca ameryki a tam też trzeba to wysłać a poza tym średnio ufam takim wiązanym interesom, no chyba że chodzi o coś dużego. Czy nie da się wysłać paczki w rozsądnych kosztach z Vancouver do Polski? Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Wpisz dane paczki i sprawdz. Masz kilka opcji wysyłki, ale najtansza jest zwykła paczka bez priorytetu i expresu. http://www.canadapost.ca/cpotools/apps/far/personal/findARate?execution=e5s1 Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A co dokładnie chciałbyś wysłać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A co dokładnie chciałbyś wysłać?? Chciałem dużo... ale teraz to już np lusterka a i inne pierdoły nie koniecznie związane z samochodem. Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Chłopaki są jak najbardziej OK, Ściągali mi nawet porcelanowy zlew z usa bo dealer w Polsce chciał jakieś 500% ceny amerykańskiej, ja mam do nich w tej chwili pełne zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PA86 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Po co przpelacac 1.5-3x z Kanady w porownaniu do USA? Daj mi na PW jakbys potrzebowal pomocy. Moge ci cos przeslac morska paczka z Miami/Jacksonville w tym miesiacu lub z Chicago w nastepnym. Tutaj masz przykladowy kalkulator kosztow: http://www.polamerusa.com/NMGPages/Kalkulator.aspx Chyba ze chcesz kupic koparke...to inna sprawa :-) BTW, od cholery drogo bedzie z Vancouver w porownaniu do Jacksonville/Newark/Chicago/Norfolk/Miami. Te 5 miast zawsze powinny byc najtansze. Im bardziej na zachod tym drozej. Cytuj Aint no Muscle like Detroit Muscle and there aint no replacement for displacement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi