Tadeusz_B Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Szukam ,z żadnym skutkiem ,łącznika układu kierowniczego .Łącznik ma na obu końcach krzyżaki i dostały luzu.Może ktoś wymieniał i ma namiar na sklep. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tadeusz... jesli wymontowałeś już kolumnę, to zmierz ten krzyżak... ja wymieniałem u siebie za 26zl w chryslerze byl 15×40 dostepny od ręki w motoryzacyjnym... regeneracja kolumny kosztowała chyba jakieś 200 zł w ASO nie pytałem za nową.... podejrzewam że ogarnie to kazdy dobry mechanik... moj sie mordował godzinę ale wymienił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmisieekk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 czym objawiają się te luzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 czym objawiają się te luzy ?? Kierownicą macha się jak traktorzysta w kołchozie. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jedzie nie precyzyjnie.Wymieniłem końcówki ,sworznie i żeby było cacy zostały mi krzyżaki. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Tadeusz chodzi ci oto http://dodgeram.info/tech/mods/borgeson/index.html jak chcesz upgrada to tanio nie będzie: http://www.borgeson.com/xcart/product.php?productid=1455&cat=109&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dokładnie chodzi mi o ten element.Widzę że jest drogi ,trzeba będzie krzyżaki dobrać. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tadeusz_B, tu masz rozmiarówkę http://qnisz.pl/przeniesienia-napedow/przeguby-kardana/ tu można coś dobrać http://waly-napedowe.pl/waly-kardana dobry sklep z łożyskami i chyba nie powinno być problemu http://www.ebmia.pl/przeguby-przeguby-cardana-pojedyncze-c-196_275_279.html Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dziękuję .przyjrzę się. [ Dodano: 2015-09-02, 16:45 ] Krzyżak wymieniony.Kosztowało mnie to godzinę rozkręcania,35 złotych krzyżak firmy GKN 15na 40 mm w INTER CARS.i godzinę skręcania. Dla zainteresowanych symbol U 122. :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Krzyżak wymieniony.Kosztowało mnie to godzinę rozkręcania,35 złotych krzyżak firmy GKN 15na 40 mm w INTER CARS.i godzinę skręcania. Dla zainteresowanych symbol U 122. i jak pomogło wyeliminowac luzy ? Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 O)czywiście jest malinowo. :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Gdyby nie ja to byś zamawiał z hameryki :pala: :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 I miałbym amerykańskie :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja na postoju na wylaczonym silniku moge poruszac kierownica w prawo i lewo tak o ok 1cm jednym paluszkiem czy taki luz jest ok czy do roboty ? W Commanderze kierownica jest dużo czulsza i tak nie ma luzu na prawo i lewo. Podczas jazdy fordem nie odczuwam jakichs niedogodnosci przy kierowaniu. Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi