radek bartnik Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 27 Lutego rusza do kin film dużo usa i klasycznych bryk no i czemu pisze o jakimś filmie disco no bo też w nim wystąpiłem razem oczywiście z moim Rogerem,obejrzyjcie zwiastun tak ten łokieć w pomykającym czerwonym W 200 to mój łokieć :lol: Cytuj Fuck the fuel economy YUKON XL DENALI 05 6.0L EXPLORER 94 4.0L OFF ROAD ŁOTR BYL W200 76 5,2L FLEETWOOD 87 5,0L KAPPA 98 3.0L BYL GAZ 69 3,0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 o tytaj :-P dokladnie na 1.32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Fajowo :-D mnie to nawet do reklamy domestosa nie chcieli :mrgreen: Ładnie się prezentował :) upload jpg Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tylko gdzie te naklejki z awatara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek bartnik Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 He dzięki Chłopaki za wstawki, no dokładnie ta scenka.Co do naklejek to miałem je na zlot militarny do Darłowa ale niestety do filmu musiałem ściągnąć i chyba ze 3 puszki pasty polerskiej i pięknie świecił sie w słoneczku ;-) Cytuj Fuck the fuel economy YUKON XL DENALI 05 6.0L EXPLORER 94 4.0L OFF ROAD ŁOTR BYL W200 76 5,2L FLEETWOOD 87 5,0L KAPPA 98 3.0L BYL GAZ 69 3,0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 26 Stycznia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Super, mamy gwiazdę filmowa na forum :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 zajebiste i lokiec tez profesjonalny :) Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleros Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Samochód świetny, a film też niczego sobie:) Cytuj http://www.elektros.bydgoszcz.pl/pl/products/baterie-gp-specjalistyczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi