nordyk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Od dawna przymierzałem się do zakupu Rama i nadchodzi ten czas, ponieważ pod koniec roku będzie dostępny z silnikiem diesla. Mam jakieś zboczenie do diesli :-? Mam nadzieję, że zdobędę na tym forum wiele cennych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Czerwca 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witamy na forum, P.S Ram z dieslem jest dostępny od 1989 roku, ale ty pewnie mysślisz o modelu 1500 z dieslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witaj :) No byłoby super dowiedzieć się jak śmiga Ram z nowym Eco dieslem :) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witaj :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witaj :-D Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioS8 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordyk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzięki za miłe przywitanie. Ram marzył mi się już jakieś 3 , 4 lata temu z dieslem. Nie dawno w sieci zobaczyłem Ram mit ecodiesel i pomyślałem moja myśl została wysłuchana hehe. Jednak czuł bym się lepiej gdyby ten silnik został stworzony przez Cumminsa Co do silnika mój kolega jeździ Maserati Quattroporte z 3 litrowym silnikiem Vm motori tylko, że jest on pokręcony na 275 koni i chyba 650 Nm - moc i Nm są fabrycznie poprawione dla Maserati przez nowe mapy. Maserati ma 8 stopniową skrzynię biegów. Jeździłem tym samochodem i odpycha się konkretnie, zużycie paliwa jak na 3.0 bardzo dobre. W Ramie ma siedzieć / siedzi ten sam silnik, więc jakąś tam opinię o nim mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ... mój kolega jeździ Maserati Quattroporte z 3 litrowym silnikiem Vm motori ... Maserati z dieslem, Ferrari z hybrydą... Świat się kończy, pora umierać... :roll: Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 japacz, pora wywołać wojnę... :-| Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordyk Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 aaaaaa szkoda gadać ze sterotypowcami :-D Żartuje, ale jestem za takimi nowościami. Czasy są takie a nie inne. Ten dieselek pali tyle co nic jak na pakę maserati i swoje osiągi. W ramie będzie palił więcej ale to i tak bardzo dobry wynik. Za gazem nie jestem, nie przemawia do mnie. Każdy ma inne upodobania; co kto lubi. Dzięki firmom za większe możliwości wyboru jednostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Daj ci Boże zdrowie, jak ci ten nowoczesny dieselek zastrajkuje bo mu nalałeś do zbiornika wyrób olejo-podobny na co nie masz najmniejszego wpływu. Wtedy będzie potrzebnaANTIDOTUM Nowoczesne silniki wysokoprężne są mierną imitacją stary poczciwych "ropoli" Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Cześć !!!!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi