Administrator Sebastian O. Opublikowano 28 Lipca 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 dziś byłem z rodzinką w cyrku w naszym mieście i spotkało mnie miłe zaskoczenie :-D wóz Szefa to Ram 3500 z siodłem na pace i niemałą naczepką kempingową :-P Pozdrawiam Pana Kamila Zalewskiego i do zobaczenia za rok ;-) Ramik jest z Cumminsem pod maską i manualem, opcja 4x2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zacny zestaw... Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 O Mamo! Toż to większe niż kawalerka w której mieszkałem ;-) Ile długości ma ta przyczepa? Cytuj Aktualnie Jeep Grand Cherokee 5,2. RAM - oby jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 O Mamo! Toż to większe niż kawalerka w której mieszkałem ;-) Ile długości ma ta przyczepa? ten Ramik 3500 HD ma długość 6,2 m przyczpeka bedzie miała z 12 m, razem bedzie podchodzić pod przepisowe 18 m zestawu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Gruby zestaw :shock: W sam raz na miasto :lol: Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Moje marzenie - Ram jako ciągnik i naczepa mieszkalno garażowa pod pojazd rajdowy. Ehhhhh...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JBednarczyk Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Widziałem go wczoraj na Wisłostradzie. Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 parkował kiedyś kilka metrów obok mojego skromnego ramika - właściciel musi być niezlym klimaciarzem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi