Miko Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16207_10152318783345089_392307161_n.png http://www.motointegrator.auto-swiat.pl/s/lp-defa Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Całkiem fajna sprawa. Opcja trzecia przydała by się nam za czasów Kianki. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cummins w Ramidle ma to od urodzenia :kasztan: W końcu noblesse oblige, no nie :mrgreen: No nie mogłem się powstrzymać :lol: Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpawel Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Miałem Defe e Jeepie fajna rzecz ,oczywiscie jak ma sie gniazdko z prądem do dyspozycji.W Ramie mam grzałke w misce olejowej ale jeszcze nie testowałem czy działa. Cytuj Dodge Ram 5.2 1996,podtlenek LPG,body lift 2",magnaflow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Cummins w Ramidle ma to od urodzenia :kasztan: W końcu noblesse oblige, no nie :mrgreen: No nie mogłem się powstrzymać :lol: Jakie "noblesse"? Toż to wieśnia... znaczy farmer jest :mrgreen: Nie ma się czym podniecać, brat ma w Zetorze to samo :kasztan: Też się nie mogłem powstrzymać :mrgreen: A wracając do meritum - w Skandynawii bardzo popularna rzecz. Tyle, że tam na bardzo wielu parkingach są po prostu gniazdka. W naszych warunkach chyba jedynie gdzieś pod domem, bo np. gdzieś na osiedlu to primo - może przedłużacza braknąć, secundo - nawet jak nie braknie to zaraz się okaże, że pół osiedla jedzie na naszym przedłużaczu... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja mam takie coś w Gumisiu, używane zimną porą regularnie. Zegar uruchamia mi prąd o 3 rano i jak odpalam o 6 auto jest cieplutkie. Widać to do tego stopnia że przy nadmuchach na przednią szybę nie zbiera się śnieg, ani nie tworzy się lód. Super rzecz. Zresztą pisałem o tym rok temu. :-P Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zegar uruchamia mi prąd o 3 rano i jak odpalam o 6 auto jest cieplutkie U mnie podobnie tylko że... Mi zegar zimą uruchamia budzenie o pół godziny wcześniej, schodzę odpalam samochód i chodzi sobie spokojnie tak do 7.00 :mrgreen: Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 gdzies czytalem ze grzalka wlaczona zbyt dlugo , moze przegrzac olej , ja max grzeje 1 godzine przed odpaleniem , w temp. od -15 w dół Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruum Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 W cumminsach grzałka jest w bloku silnika i grzeje płyn chłodzący razem z silnikiem. Ma ok.500 watów i nie widzę możliwości, żeby "wodę wygotowała". Co do olejowych to może być, że zbyt długie grzanie coś namiesza, ale przy występowaniu takiego niebezpieczeństwa to coś w postaci termostatu być powinno. Co do wcześniejszego odpalania żeby nam ciepło było jak wsiądziemy-można, ale grzałka ułatwia odpalenie, przyśpiesza przez rozgrzanie oleju jego dotarcie do węzłów tarcia, grzałka w bloku zmniejsza efekt przyspieszonego zużycia części "pracującego na zimno" silnika. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Co do wcześniejszego odpalania żeby nam ciepło było jak wsiądziemy-można, Tak to nie działa. Za to po odpaleniu samochód dużo szybciej się rozgrzewa i dużo szybciej robi się ciepło w kabinie. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi