Kubik Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Cześć wszystkim. Jestem tu nowy, i raczej nie znam tu nikogo. Zarejestrowałem sie tu, ponieważ szykuje się do zakupu pick-upa i licze na waszą pomoc. Generalnie interesuje mnie sprzęt w granicach 14-20 tys. Podoba mi się Ford Ranger wiec licze na jakies opinie na jego temat ewentualnie inne propozycje. Auto ma służyć do wożenia towaru, wodowania skutera(wiec zdało by sie wytrzymałe sprzęgło, bo doswiadczenia mam nie miłe z poprzednim wozem- jeden sezon motorowodny - jedno sprzęgło) no i oczywiscie było by milo jakby mi jako kierowcy było w miare komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witaj Kubik Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju84 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Hołk 8-) Cytuj Jeep Grand Cherokee WG 4,7 V8 +lift 3.5' https://4na4sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdoc Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Powitać Cytuj Jeep V8 WJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Cześć!!! Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazy Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam :-D Cytuj It's nice to be important but it's more important to be nice :) www.grokker.pl www.bostikpolska.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 30 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witamy, Pickupy mają reduktor i bez probelmy wyciągną nawet dużą łajbę z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam! Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mposy Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 siemanko!! Cytuj Chevy Silverado K3500 97r Chevy Corvette c3 Stingray 75r "..trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam z wybrzeża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi