Stebel Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Kozystajac z okoazji ze kumpel ma salon tatuazu(Sauron Tattoo w Rudzie Slaskiej www.sauron-tattoo.pl i jest dobry w swoim fachu przywiozlem sobie z Polski pamiatke...dwa tradycyjne swiateczne karpie W trakcie prac: i skonczony...calosc za jednym zamachem. Moja zona natomiast zafundowala sobie tatuaz polityczno patriotyczny...pikujaca kaczke :phi:...nastepnym razem dodana bedzie zlamana brzoza Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Po zdjęciu widzę, że proces tworzenia pamiątki najprzyjemniejszy nie był ale myślę, że warty bólu bo wygląda ciekawie, tatuaż żony także fajny na tobie pewnie wyglądał by dziwnie ale dla kobiety w sam raz. Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 1 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Fajne :-P , Szkoda ze ja nie mam odwagi na takie tatu :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No fajne ;-) Na ramieniu da się przeżyć, mam podobnej wielkości, ale jak mi robili na przedramieniu po wewnetrznej stronie gdzie cienka skóra i sam mięsień to dopiero był hardkor :-P Z tatoo jest tak że ciężko jest skończyć na jednym, praktycznie jest to nie możliwe :twisted: Masz jeden chcesz więcej. Mam motyw na plecy ale narazie cały czas odwlekam :-P Najpierw drugie przedramię :-P Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio93r Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Też chciał bym mieć jakiś tatuaż ale taki który by coś upamiętniał tylko także obawiam się bólu zwłaszcza, że jestem baaardzo szczupły a ponoć to nie pomaga. Kolega kiedyś powiedział, że jestem jak te nowe cienkie podpaski, jak stanę bokiem to mnie nie widać. No nic muszę zacząć się objadać i przytyć a wtedy wytatuuję sobie logo PickUpKlubu np. na plecach :-P Cytuj Gdy deszcz pada a wiatr wieje. Słychać Hiluxa jak rdzewieje. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 PickUpKlubu np. na plecach :taaa: :bebe: Dorzuć do tego jeszcze snopek siana i już w ogóle będzie gitara :bebe: Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodano Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Najpierw drugie przedramię to na zdjeciu to w planach? czy juz masz? - tak czy siak - PETARDA!!! W planach, trzeba znalezć dobre studio które sie podejmie(to jednak 3d) a dziara bardzo mi się podoba :-D Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Tusza człowieka nie ma wpływu na ból przy dziaraniu... Kwestia w którym miejscu, ja mam prawie całą wierzchnią stronę prawej ręki, łącznie ze zgięciem (druga strona niż wystający łokieć :D) i bolało jak cholera! A nie uważam się za chudego :P Znajoma całkiem szczupła robiła na barku i mówiła że bez przesadyzmu, że dawała rade... Chyba kwestia grubości skóry i miejsca... Cytuj Reklamy, billboard`y, banery, plakaty, konstrukcje, oświetlenia, kompleksowa obsługa klienta, wynajem podnośników koszowych, stawianie bezobsługowych oświetleń led`owych z baterią słoneczną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil25 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ale tu kuszą tymi tatuażami, ale kuszą. Chyba się zdecyduję w końcu Cytuj Polecam Wam płytki łazienkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan34 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jeżeli jeszcze się nie zdecydowałeś to nie wiem na co czekasz... Po 1 tatuażu albo nigdy więcej kolejnego nie zrobisz... Albo wciąż będzie Ci mało :) Cytuj aasadlabiznesu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 26 Lipca 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Bede mial chwilę to zrobie swoje ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupi111 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Tatuaże ładne . A najlepszy ten zaprezentowany przez Bodano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Znalazłem coś takiego mojego na telefonie ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixell Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Na dłoni to przypuszczam, że podobnie boli jak na przedramieniu - tu też cienka skóra. Tatuaż Bodano - bardzo interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 27 Września 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Na dłonie bardziej czuć igły jak na przedramieniu więcej żył i bardziej kości czuć ? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi