Bruum Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Witam! W warsztacie "napoczęli" mi chłopacy zderzak. Pytanie czy da się go naprawić? Jeśli jest z nierdzewki to owszem. Podpowiedzcie jak jest, czy przybierać się do naprawy? Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
drug Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Czy w Ramie cokolwiek jest z nierdzewki? :-/ Z tego co pamiętam to spod chromu rdza wyłazi prawie w każdym. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
bodano Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 To zwykła stal pokryta chromem, punktowo tego nie naprawisz-będzie ślad, mozna naprawić i dać cały zderzak do ponownego chromowania, koszt chromowania wacha się od od 15 do 25zł za 1 Decymetr ( 10cm) http://allegro.pl/chrom-na-miedzi-chromowanie-renowacja-szlifo-wawa-i1846518227.html Ja myślę że warto naprawić i dać do chromowania, będziesz miał jak nówkę ;-) Poszukaj w swojej okolicy zakładu galwanizacyjnego i zapytaj o koszt. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Bruum Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 No to super :pala: siek: :pala: Wychodzi na to, że absolutnie do znajomych nie można stawiać auta ani w ogóle żadnych zleceń nie dawać. W razie jakiejś wpadki wyjdziesz albo na ch..ja albo na frajera. Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
Sławek Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 No to super :pala: siek: :pala: Wychodzi na to, że absolutnie do znajomych nie można stawiać auta ani w ogóle żadnych zleceń nie dawać. W razie jakiejś wpadki wyjdziesz albo na ch..ja albo na frajera. I to jest niestety święta prawda. Ja swojego RAMa kupiłem z uszkodzonym zderzakiem z tyłu i ruda już wzięła się do roboty więc też mnie czeka albo naprawa albo kupno nowego :roll: Cytuj Dodge RAM 1500 4x4 4.7 Quad Cab 2004 + 3" był: Jeep Cherokee XJ 4.0 Jeep Grand Cherokee WJ 4.0
Rekomendowane odpowiedzi