drug Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dziś zapytał się mnie kumpel, czy nie mam znajomych z takimi pickupami, żeby mu zrobić trochę hałasu przed i po ślubie w drodze na wesele :kasztan: Pomyślałem oczywiście od razu, że założę taki temat i zapoznam się z waszą opinią. Co wy na to, żeby ten temat potraktować jako swoistego rodzaju sposób na krótkie spotkania, a przy tym zrobilibyśmy komuś przyjemność. Tego typu rozwiązania funkcjonują na forach motocyklowych, czy innych osobliwych aut. Ślub kumpla jest dopiero w przyszłym roku, więc temat rozpatrujemy ogólnie. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 do mnie na slub przyjechalo kilku przyjaciol ze swoimi fbody plus moje i bylo bardzo klimatycznie i oryginalnie...ta wiec ja tylko czas pozwoli to ja z checia sie pojawie :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 DRUG jeśli będę w okolicy to możesz na mnie liczyć !!! :-D Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dzięki chłopaki za deklaracje. Mam nadzieję, że w tym temacie będziemy zgłaszać takie zapotrzebowanie i wtedy na mnie też możecie liczyć. Ja tam kilometrów się nie boję, jeśli tylko okoliczności mi pozwolą to nie ważne gdzie, polecam się. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 drug, również siebie polecam, jak tylko wesele będzie w odpowiednim terminie, pod Walsiawkę chętnie dojadę, wpuścimy trochę dymnej otoczki, i wiem do czego już mi posłużą zużyte opony w garażu :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Na razie o tym nie myślę, bo ślub kumpla jest w czerwcu dopiero, jeszcze może zmądrzeje... :kasztan:.Zarzuciłem temat jako możliwość dla innych zorganizowania podobnych parad. Dzięki za odzew. Mam nadzieję, że wszyscy będą mogli liczyć na resztę w podobnych sytuacjach. Miło byłoby się spotkać w takich okolicznościach. :-D Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Niestety obawiam się że i ja wkrótce wkroczę na drogę bez powrotu :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Niestety obawiam się że i ja wkrótce wkroczę na drogę bez powrotu :mrgreen: :mrgreen: W tym tunelu białe swiatełko będzie coraz dalej... :kasztan: Jakby coś to Ci zrobimy ostatnie pożegnanie :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Jestem i ja. Mało tego, to sam widze paru z Was we wrześniu 2011 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek69 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Idę z Wami tą Ciemną Stroną Mocy. Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja "to" zrobiłem miesiąc temu, i jestem po ciemnej stronie :twisted: :twisted: Na mnie możecie też liczyć :-) Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi