Tadeusz_B Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Witam po raz drugi. Po 3.5 rocznej nieobecności na forum mam kolejnego Ramika. 5.7 Ram 1500 Longhorn 2011 rok. Witam starych wyjadaczy i nowych miłośników. Mecenas jest? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Witamy serdecznie 🙂 Co potrzeba? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 😁 Chciałem Cię Mecenas uścisnąć. Mecenas 1 Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 😥Mecenas czy tylko Ty i ja tu zaglądamy? Gdzie się ludzie wynieśli ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 2 Maja 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Różnie zagladaja i inni, cieplej sie zrobiło i nie kazdy chyba ma juz czas 🙂 ja zawsze doglądam porządku na forum 😄 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Niezniennie od czterech lat. Możesz podesłać na priv swój numer tel jeeli jest dostępny publicznie ? Czy niema priv ? Mecenas 1 Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Witamy. Mało dzieje się na forum, a to dziwne, bo pick'upów coraz więcej. Chyba FB i inne socjale przejęły role takich for. Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Wiewioor potrzebuję trochę wiedzy zdobyć na temat Ramika 4 gen. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewioor.fm Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Ja jeżdżę 3ką, mechanicznie mają dużo wspólnego, kabina i elektronika są inne. Ale razem coś wymyślimy :). Pisz temety o problemach to będziemy coś myśleć nad rozwiązaniem Cytuj moja stajnia 🙂 :Dodge Durango Citadel [EZH], Dodge RAM 1500 [EVA], Audi Q5 [CAEB], Audi A3 [CNT], Astra Bertone [Z22SE], Skoda Favorit [136] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Wiewioor potrzebuję trochę wiedzy zdobyć na temat Ramika 4 gen. Ma to związek z hamulcem przyczepy, może z naciskiem na hak. Znajduje się po lewej stronie kierownicy, przy drzwiach, wyświetlacz i dwa przyciski plus i minus można zmieniac co pół jednostki. i drugie pytanie przejściówka do instalacji haka. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mecenas Opublikowano 4 Maja 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 W dniu 3.05.2022 o 08:24, Tadeusz_B napisał: Niezniennie od czterech lat. Możesz podesłać na priv swój numer tel jeeli jest dostępny publicznie ? Czy niema priv ? Dzwon najlepiej pod wieczór jak bede juz po pracy 450 072 172 Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi