Roblukas76 Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 Witam wszystkich ponownie. Byłem forumowiczem na PICKUP KLUB całe lata temu - chyba minęła już dekada. Teraz kolejne auto i chciałbym skorzystać z szerokiej wiedzy pozostałych użytkowników. Może będę mógł też w czymś pomóc. Qba 1 Cytuj
Administrator Mecenas Opublikowano 4 Września 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 Hej, jakie teraz auto zakupione? Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. GRUPA SPEED CAR Multiagencja Ubezpieczeniowa
Roblukas76 Opublikowano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 Teraz kupiłem f-250 z 2016 a dotychczas jeździłem Ram'em 2500 z 2006r. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi