Zelot Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Witam Mam na imie Konrad, jestem z Gdańska i dziele z ojcem Hiluxa 2.5D-4D '08. Cytuj
mudder Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Powitać kolegę i pół jego prasowanego ryżu :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Witamy :-) . Nie przejmuj się Mudderem, on tak ma :mrgreen: Cytuj
mudder Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Witamy :-) . Nie przejmuj się Mudderem, on tak ma :mrgreen: ma, ma ale wszystko z przymrużeniem oka :-P ;-) Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
drug Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 ma, ma ale wszystko z przymrużeniem oka Bez przymrużenia oka kolegę Muddera już dawno mógłby ktoś znaleźć i mu nawsadzać epitetów ;-) Witamy kolegę... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui
mudder Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 ma, ma ale wszystko z przymrużeniem oka Bez przymrużenia oka kolegę Muddera już dawno mógłby ktoś znaleźć i mu nawsadzać epitetów ;-) Witamy kolegę... cóż w dyskusji merytorycznej jestem mocny :mrgreen: , ale przy mojej posturze nawsadzać mi epitetów to nie problem :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen:
DARECKI Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Witaj . :-) Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD
v8city Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 O ! Nie RAm..... : ) Witamy Ricera : ) Cytuj You can't snort a line of coke off a woman’s ass and not wonder about her hopes and dreams, it's not gentlemanly. 2006 Dodge 5.7 Hemi Ram Quad Cab
bodano Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Wtamy ;-) Cytuj Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wcale.
Misiek69 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Siema, Zelot! ;-) Cytuj http://shirehorsepoland.com/ Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Dodge Ram 1500 4,7 Magnum '03 Dodge Ram 2500 5,9 Cummins '02 LESLIE RS3L - Już straszy!!!
Rekomendowane odpowiedzi