smoczyca aga Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To może ja trochę krócej o moim maleństwie :-D Toyota Hilux 2,4 D 4X4 1997 model z podwójną kabiną Wyprodukowana jeszcze w Japonii silnik diesel pojemność: 2446 cm skrzynia manualna 5-biegowa liczba miejsc 5 spalanie cykl "miejski"- 11 cykl pozamiejski-9 to są dane faktyczne masa własna 1305kg ładowność 970kg długośc 4720 szerowkość 1690 wysokość 1785 rozstaw osi 2850 zbiornik paliwa 65l opony Fulda Multitrach 4x4 M+S 205R16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 O no piekny opis Aga a jakieś foteczki? :-D :-D Chętnie obejrzymy maleństwo :-D Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tak opis pełny profesjonalizm :-) Aga wrzuć parę fotek swojego Hila żebym wiedział kogo pozdrawiać na drodze ;-) Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 bede bity ale co mi tam - wrzuce Rozumiem że wyręczyłeś agę :?: :-D Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Nooooo niezła maszynka :-) tylko nie rozróżniam czy to jeszcze czerwony czy już bordowy :-P no ale rury z przodu to poważne ma... Jak byk rogi :-D :-D Pozdrawiam Aga nie bij kolegi... :pala: zbyt mocno siek: :twisted: :twisted: Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 nie no po prostu ładnie podziękuję ;-> za jedno a za drugie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 GregMar chwała Ci za to że znasz różnice miedzy czerwonym a bordowym, ale naprawdę nie widzę tu ani grama bordo jest oczywiście czerwony a jego imię to RBD (red big dragon) a i do Twojej informacji: niecierpie bordo!!! więc uważaj na te rogi ;-> bo smoki tez sa rogate ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Hahahaha :-P no nie wiem czy aż tak do końca znam różnicę między czerwonym i bordowym ale zacząłem studiować ten temat gdy natrafiłem w sieci na Navarkę w takim kolorze :lol: Hmm... ale chyba mam za mało odwagi by się n a taki kolor zdecydować i jednak myślę o srebrnej... Choć trafiłem jeszcze na kolor złoty :-D :-D Ale najbardziej zachodzę ostatnio w głowę co to za kolor... Ten... ŁOSOSIOWY... PS. Na rogi bedę uważał bo skoro to nie bordowy to jak widać czerwony byk... znaczy się smok :kasztan: :kasztan: i raczej nie chcialbym by mnie taki na rogi wziął :kasztan: :kasztan: Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 sorki za :kasztan: ale kolor tej navary będzie chyba Light Khaki :mrgreen: Khaki - nazwa pochodzi od słowa khāki z języka hindi, które oznacza "zapylony", "koloru pyłu" (khāk - "pył", "kurz"). Kolor płowo-kasztanowo-cynamonowo-ziemisto-żółty. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 OMAMO! To chyba dlatego w oficjalnym katalogu Navarki na Polskę nie ma tego koloru :!: :-P Teraz sie nie dziwię skoro on taka nazwę nosi... Ale nie wiem dlaczego ale widzę zloty jak na niego patrzę... Niestety ten kolorek to tylko u Amerykanów chyba dostępny w Polsce to z takich ekstrawaganckich to tylko ten bordo... No niestety mimo żem facet i kolor nawet mi się podoba to raczej srebro wybiorę :-| Wiem, wiem spękałem :-P Hehehehe... PS... Tak sie przyglądam kolorkowi rydwanu Smoczycy i teraz mi tak jakoś w różowy wpada :lol: ale zaraz dostanę :pala: ale jak bum cyk cyk tak mi sie ciut wydaje :-P czy ktoś jeszcze ma podobne wrażenie? No panowie nie bójcie się :-P Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 GregMar mam nadzieję że do najblizszego zjazdu kupisz już pickupa i przyjedziesz, bo coraz bardziej mam ochotę pokazać Ci z bliska jaki to kolor :twisted: podobno złotą navarę ma MKmario i jest taka sliczna amerykancka ;-> co prawda w tym przypadku ja się zachowuje jak facet bo nie widzę różnicy pomiędzy srebrną a jego ;-) Khaki - nazwa pochodzi od słowa khāki z języka hindi, które oznacza "zapylony", "koloru pyłu" (khāk - "pył", "kurz"). Kolor płowo-kasztanowo-cynamonowo-ziemisto-żółty. Sebastian! szacun wodzu ;-) jesteś wielki :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 pokauje i objasniam - to jest zlote auto No jak w mordę strzelił... ;-) złote auto :-D Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Khaki - nazwa pochodzi od słowa khāki z języka hindi, które oznacza "zapylony", "koloru pyłu" (khāk - "pył", "kurz"). Kolor płowo-kasztanowo-cynamonowo-ziemisto-żółty. No no... :-D :-D :-D Seba to określenie koloru to po prostu mistrzostwo świata :!: Podejrzewam że nawet kobitka by lepiej tego nie opisała :-> :-D :-D :-D szacuneczek :-P Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jeszcze jedna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 a to zemsta, zgadnijcie kto myje moje maleństwo ;-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 GregMar mam nadzieję że do najblizszego zjazdu kupisz już pickupa i przyjedziesz, bo coraz bardziej mam ochotę pokazać Ci z bliska jaki to kolor :twisted: No robię co mogę niestety jako że jestem eksporterem to jestem uzależniony od kursu Euro :cry: a to Euro od początku roku leci na łeb na szyję... Bym mógł spokojnie wziąć leasing to muszę podpisać spory kontrakt na na dostawy moich wyrobów i wynegocjować stałą cenę by nie tracić na tych spadkach... No mam nadzieję, że to mi się uda w najblizszym czasie, a wtedy mogę dopiero brać mój wyśniony rydwanik :)22 się rozmarzyłem... Miałem brać już od stycznia takie miałem plany przez cały zeszły rok... Już się cieszyłem już, już... A tu taki zjazd Euro się zaczał z 3,85 zł, że jeszcze się nie może skończyć i takie coś burzy człowiekowi plany i wszystko :evil: Agrrrrr... Na chwilę obecna mam A6 Avanta z zielonoperłowym lakierem i moim zdaniem wygląda super ale jakoś tak sobie nie wyobrażam go na Navarce mimo, że na Audicy wygląda Exstra to coś mi się zdaje, że Navka w takim kolorze to jak służba leśna by wyglądała :lol: :lol: PS. Aga ale chyba to uświadamienie mnie kolorem nie byłoby w postaci ręcznej typu :pala: hehehehe :lol: podobno złotą navarę ma MKmario i jest taka sliczna amerykancka ;->co prawda w tym przypadku ja się zachowuje jak facet bo nie widzę różnicy pomiędzy srebrną a jego ;-) Hmmm... No własnie pokazał :lol: no i nie bardzo wiem, w którym miejscu ono złote było :lol: :lol: a tak z 10 minut je lustrowałem 8-) heheehhehehe... a to zemsta, zgadnijcie kto myje moje maleństwo ;->Hmmm... Ten co pobrudził? :-P A nie... To zbyt oczywiste... To moze... Ibisz? 8-) No foty rydwanika są super i to jeszcze z jakimi plenerami... :-) Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoblack Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 a to zemsta, zgadnijcie kto myje moje maleństwo ;-> Hmmmm... :-> Jeżeli to zemsta to chyba... ani chybi MKmario :-P :-D :-D :-D Cytuj TOYOTA HILUX 2,5 D4D SR5 4X4 2006 Cześć [you] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 czemu?? ja jestem dumna z moich kaloszków ;-) lepiej taplać się w błocie w kaloszkach a nie jak Ty ;-> oj chyba oberwę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Mario nie ma siły teraz musisz pokazać fotki z kaloszkami... :-D :-D poprostu MUSISZ :lol: :lol: Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 http://picasaweb.google.com/mariuszkruglinski/BOcko/photo#5172093758442567234 a bardzo proszę! cudne sa nie? odziedziczyłam po córeczce ;-) to po akcji ratunkowej navarki, teraz to juz navarka będzie mnie wyciagac Mario ma nowe oponki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregMar Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Hahahaha... No piękne!!! Gdzie takie można sobie sprawić? :lol: Obejrzałem tez całą wyprawę! OMATKO co za BŁOTSKO to na grzyby aż w taki teren śię wybraliście? Toż to normalnie bagno było! :shock: Hahahahaha... Niesamowite :-D Cytuj Życie to nie bajka... Nie głaszcze nas po jajkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Można mieć RAMa 3500 6.7 CTD Laramie , albo SRT10... ale ten HAJLAKS (ten Agi oczywiście) to klasyk nad klasyki ... Niegdyś moje marzenie :-D. Chyba każdy człowiek na tej ziemi zna to auto. :luz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 jest dokładnie tak jak mówisz, ja marzyłam o nim kilka lat..no ale niestety rzeczywistość mnie przegoniła. Jest twardy, buja ,strasznie hałasuje, potrzebuje zawsze mocnych akumulatorów ale idzie jak czołg , jest wielki (rozmiar ma znaczenie ;->) i po prostu jest piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 kilka pożegnalnych zdjęć :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczyca aga Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi