Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 http://moto.onet.pl/139000,5922836,1,zdjecie.html?node=27 I co wy na to? Do mnie przemawia jedynie Jeep. Reszta jakaś taka przekobinowana. Proponuję koknkurs na największego brzydala :mrgreen: . Obstawiam GMC Terradyne i Nissana. Katastrofa !! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
circos Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 bullterrier, ten GMC jak stary Chevrolet El Camino wygląda :) I nie wiem czy to mój gust kochający kanciaste modele czy brak gustu :-P ale wszystkie one są dla mnie zbyt... opływowe :-P Cytuj :arrow: FORD F150 XLT 4,6V8 :arrow:JEEP GRAND CHEROKEE Limited 5,2V8 CIRCOS PHOTOGRAPHY http://hidentity.org/hid/PL820756_skin1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ford i Rampage ... nawet mi przypadły do gustu. Troszeczke by sie je podrasowało i wyszły by na ludzi ;-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ford i Rampage ... nawet mi przypadły do gustu Tak, tak, Ford jest jeszcze fajny z tego całego zestawu. Ale SD jest i tak fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mi ford leży najbardziej, potem GMC...ale niestety coraz bardziej plastikowe :evil: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 potem GMC Ale który? Sa dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 nie no denali naturalnie to drugie to jakaś masakra :lol2: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
circos Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10754751 Cytuj :arrow: FORD F150 XLT 4,6V8 :arrow:JEEP GRAND CHEROKEE Limited 5,2V8 CIRCOS PHOTOGRAPHY http://hidentity.org/hid/PL820756_skin1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moo Moo Ram Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Najładniesze: 1. Jeep Gladiator 2. Ford F-350 Tonka Truck Długo, długo nic 13. Dodge Rampage i Dodge M80 (cos jest pociagającego w tych wyłupiastych oczach :mrgreen: ) Najbrzydsze: 1. GMC Terradyne i Nissan Alpha Truck 3. Toyota ABAT 4. Chevrolet Cheyenne No ale jeszcze nie widziałem piekniejszego pick-upa niż Dodge Ram IV generacji Cytuj Voytek Na asfalt - 2005 Ram 1500, Quad Cab, Hemi 5.7L, 4x4, Nitto Terra Grappler W teren - 1996 Cherokee, 2-drz, 4.0L, Manual, NP231, Lift RE 5,5", 33"Nitto Mud Grappler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 No ale jeszcze nie widziałem piekniejszego pick-upa niż Dodge Ram IV generacji Wygląd zewnętrzny owszem, ale we wnętrzu za dużo plastikowego luksusu jak na taczki. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEZ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 GMC,Ford,JeeP, 2000 Dodge MAXXcab reszta to dno i wodorosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 jak dla mnie pierwszy Ford 350, Chevrolet Cheyenne i Jeep areszta to takie wygladajace japonskie zabawki Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi