Skocz do zawartości

Truck of the Year 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowszy model Rama określił bym powrotem do przeszłości i od razu sukces. Stylistyką bardzo mocno nawiązuje do II gen. i dlatego się większości podoba. Jakby nie patrzeć II generację można już dziś określić mianem kultowej mimo iż nie jest jeszcze zabytkiem. Dodali troszkę nowoczesnych rozwiązań i powstał Truck of the year 2010. :lol:

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

Opublikowano
Najnowszy model Rama określił bym powrotem do przeszłości i od razu sukces. Stylistyką bardzo mocno nawiązuje do II gen. i dlatego się większości podoba. Jakby nie patrzeć II generację można już dziś określić mianem kultowej mimo iż nie jest jeszcze zabytkiem. Dodali troszkę nowoczesnych rozwiązań i powstał Truck of the year 2010. :lol:
a mi się nie podoba :mrgreen:

Smoderator :mrgreen:

"... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..."

no replacement for displacement

nima pałerstrołka jest wanna kółkach ?

Masz dżipa jesteś... :mrgreen:

Opublikowano

Sorki ale z zewnatrz mi sie nie podoba no moze jak bym sie przyzwyczaił i bardziej poszukał co mi sie w nim podoba to może....

ale środek, poprostu bajka wiem ze taki luksus moze nie przystoi do "woła roboczego" ale ja bardzo poproszę .

pozdro Krzysiek

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!!

Ford kuga 2,0 '15

Opel vivaro 2,0 '11

Opublikowano
Sorki ale z zewnatrz mi sie nie podoba no moze jak bym sie przyzwyczaił i bardziej poszukał co mi sie w nim podoba to może....

ale środek, poprostu bajka wiem ze taki luksus moze nie przystoi do "woła roboczego" ale ja bardzo poproszę .

pozdro Krzysiek

Widzisz Krzysiek, na tym polegają ludzkie gusta, bo mnie właśnie podoba się z zewnątrz, ale razi mnie to wg. mnie tandetne, plastikowe i komercyjne wnętrze.

Opublikowano

Drug jeszcze nie miałem okazji siedzieć w nowym Ramiku (i chyba szybko miał nie będę) ale jak kazde wnętrze mozna troszkę podrasować i jak juz ktos zauważył to faktycznie stylistycznie pomimo nowoczesnego wyglądu nawiazuje ono do starszych modeli.

Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!!

Ford kuga 2,0 '15

Opel vivaro 2,0 '11

Gość Anonymous
Opublikowano
ale jak kazde wnętrze mozna troszkę podrasować i jak juz ktos zauważył to faktycznie stylistycznie pomimo nowoczesnego wyglądu nawiazuje ono do starszych modeli.
Ehhhh , chyba raczej nie :-( Moim zdaniem nie ma ono nic wspólnego z żadną poprzednią wersją czy klasycznym wnętrzem. Nie znoszę takich wnętrz i wykończeń. Jest dokładnie jak napisał Drug, so po prostu różna gusta, tym właśnie się od siebie różnimy ;-)
Opublikowano
Moim zdaniem nie ma ono nic wspólnego z żadną poprzednią wersją czy klasycznym wnętrzem

Ja pisałem o wyglądzie zewnętrznym. Wg. mnie bardzo nawiązuje on do II gen. i to mi sie podoba.

Opublikowano
Najbardziej to on nawiązuje do BMW REKIN. Które to lata były.....

O przodzie mówię oczywiście.

Nooo... z tym nawiązaniem to może za dużo powiedziane, ale rzeczywiście kąt nachylenia jest podobny, ale może nie wzieli przykładu z rekina tylko ze 125p. Ten też ma podobne kąty przy światłach, a w przeciwienstwie do BMW nasz 125p występował w pickupie. :kasztan:

Gość Anonymous
Opublikowano
dobre sa komentarze "fachowców" poniżej artykułu.

Jak zwykle. Na forach militarnych to mamy taką polewkę z "onetowców" że zakładane są osobne wątki z co lepszymi kwiatkami. Bo w sumie co przeciętna osoba może wiedzieć o F16 czy systemach antyrakietowych :pala: . Ale co tam, sami mądrale... jeden mądrzejszy od drugiego. :evil: