Gość Anonymous Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 http://moto.wp.pl/kat,1023309,title,Truck-of-the-Year-2010,wid,11791413,wiadomosc.html?ticaid=19520&_ticrsn=5#czytajdalej Nooo. Ja jestem zadowolony z werdyktu. Nawet ładny jest ten nowy. Ale w sumie Silverado też fajne. Żeby nie było, że jestem stronniczy to pamiętajcie, że mnie jarają starsze pickupy. Nowego bym sobie nie kupił nawet gdybym miał kasę :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Piękny jest, nie ma co :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Najnowszy model Rama określił bym powrotem do przeszłości i od razu sukces. Stylistyką bardzo mocno nawiązuje do II gen. i dlatego się większości podoba. Jakby nie patrzeć II generację można już dziś określić mianem kultowej mimo iż nie jest jeszcze zabytkiem. Dodali troszkę nowoczesnych rozwiązań i powstał Truck of the year 2010. :lol: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Najnowszy model Rama określił bym powrotem do przeszłości i od razu sukces. Stylistyką bardzo mocno nawiązuje do II gen. i dlatego się większości podoba. Jakby nie patrzeć II generację można już dziś określić mianem kultowej mimo iż nie jest jeszcze zabytkiem. Dodali troszkę nowoczesnych rozwiązań i powstał Truck of the year 2010. :lol: a mi się nie podoba :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 a mi się nie podoba To zrozumiałe i dlatego jeździsz eF-ką. :roll: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Sorki ale z zewnatrz mi sie nie podoba no moze jak bym sie przyzwyczaił i bardziej poszukał co mi sie w nim podoba to może.... ale środek, poprostu bajka wiem ze taki luksus moze nie przystoi do "woła roboczego" ale ja bardzo poproszę . pozdro Krzysiek Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Sorki ale z zewnatrz mi sie nie podoba no moze jak bym sie przyzwyczaił i bardziej poszukał co mi sie w nim podoba to może....ale środek, poprostu bajka wiem ze taki luksus moze nie przystoi do "woła roboczego" ale ja bardzo poproszę . pozdro Krzysiek Widzisz Krzysiek, na tym polegają ludzkie gusta, bo mnie właśnie podoba się z zewnątrz, ale razi mnie to wg. mnie tandetne, plastikowe i komercyjne wnętrze. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Drug jeszcze nie miałem okazji siedzieć w nowym Ramiku (i chyba szybko miał nie będę) ale jak kazde wnętrze mozna troszkę podrasować i jak juz ktos zauważył to faktycznie stylistycznie pomimo nowoczesnego wyglądu nawiazuje ono do starszych modeli. Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ale jak kazde wnętrze mozna troszkę podrasować i jak juz ktos zauważył to faktycznie stylistycznie pomimo nowoczesnego wyglądu nawiazuje ono do starszych modeli. Ehhhh , chyba raczej nie :-( Moim zdaniem nie ma ono nic wspólnego z żadną poprzednią wersją czy klasycznym wnętrzem. Nie znoszę takich wnętrz i wykończeń. Jest dokładnie jak napisał Drug, so po prostu różna gusta, tym właśnie się od siebie różnimy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Moim zdaniem nie ma ono nic wspólnego z żadną poprzednią wersją czy klasycznym wnętrzem Ja pisałem o wyglądzie zewnętrznym. Wg. mnie bardzo nawiązuje on do II gen. i to mi sie podoba. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Najbardziej to on nawiązuje do BMW REKIN. Które to lata były..... O przodzie mówię oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Najbardziej to on nawiązuje do BMW REKIN. Które to lata były.....O przodzie mówię oczywiście. Nooo... z tym nawiązaniem to może za dużo powiedziane, ale rzeczywiście kąt nachylenia jest podobny, ale może nie wzieli przykładu z rekina tylko ze 125p. Ten też ma podobne kąty przy światłach, a w przeciwienstwie do BMW nasz 125p występował w pickupie. :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engel Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dwiema rękami i dwoma nogami !!! za !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dwiema rękami i dwoma nogami !!! za !!! Pickup jest pickup. Swoją drogą 125p to już classic car, a w nadwoziu pickup to już rarytas. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 http://moto.wp.pl/kat,1023309,title,Truck-of-the-Year- dobre sa komentarze "fachowców" poniżej artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 dobre sa komentarze "fachowców" poniżej artykułu. Jak zwykle. Na forach militarnych to mamy taką polewkę z "onetowców" że zakładane są osobne wątki z co lepszymi kwiatkami. Bo w sumie co przeciętna osoba może wiedzieć o F16 czy systemach antyrakietowych :pala: . Ale co tam, sami mądrale... jeden mądrzejszy od drugiego. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jesli ktos chce popatrzec na nowego Rama w miare realnie to niech oglada Kroniki Sary Connor na AXN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi