jankes Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Panowie, głupio tak drugim postem prosić o pomoc...ale... padł po raz drugi reduktor od Dodge Dakota 4.7 2006 reduktor nv233. po pierwszej awarii zamówiłem używany ze stanów..nie pytajcie za ile?!?!?!?!? jak to z używanymi, albo był zajechany albo ja go zajechałem doszczętnie...wyleciał olej na autostradzie a ja jechałem nieświadomie...szybko i długo.... ze stanów "nie chce" mi się sprowadzać.....z wiadomych przyczyn..... I tu pytania: 1. ma może ktoś taki???:) obdzwoniłem kilka miejsc i nie ma nikt. 2. Czy z innych modeli jak np Durango czy Ram reduktory z oznaczeniem takim samym czyli nv233 będą pasować??? macie jakieś pomysły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 7 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 skoro masz już 2 takie reduktory to może warto naprawić? obudowy całe? co się rozsypało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 w jednym obudowa walnięta, zobaczę co tam w środku zostało.... na razie chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie reduktory nv233 z wszystkich modeli (durango, jeep itp.) są takie same......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Jeep odpada - żaden model nie miał tego reduktora Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi